Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Síbalesetet szenvedett a Unisex énekesnője

Bekötözött lábbal, lesérülve érkezett vissza ausztriai síeléséből Wéber Helga. A Unisex együttes énekesnője a kint tartózkodás utolsó napján sérült meg.

Helga a zene.hu kérdésére mesélt az esetről. “Megcsúsztam és nagyon szerencsétlenül estem. Nem oldott ki a lécem, és kifordult a térdem. A lejövetel is gondot okozott, de a hegyi mentők segítettek.” – mesélte.
A baleset 3 hetet történt, azóta itthon gyógyulok. Három hét múlva vissza kell mennem egy vizsgálatra, és akkor kiderült, hogy szükséges-e a műtét.” – mondta a még most is olykor fájdalmakkal kűszködő énekesnő, aki nagyon reménykedik, hogy a beavatkozásra nem kerül sor, mert az azt jelentené, hogy közel 4 hónapig nem tudna színpadra lépni.
A szőke frontlány a balesete ellenére részt vesz a fellépéseken, bár táncolni nem tud, hiszen a beteg térdére kötés került, amit most hetekig viselnie kell. A bulikon egy széken, ülve adja elő a dalokat.
Már késő ősszel elkészült az Unisex és Ádok Zoli közös felvétele, a Szabadon, amit a rádiók egyre többet játszanak országszerte. A dal március 17-én, az Alcatraz Music Pubban élőben is elhangzott.
A Unisex zenekar egyébként gőzerővel készíti vadiúj albumát, és készül a próbateremben a szabadtéri szezonra, hiszen szinte valamennyi daluk új, még bulisabb hangszerelést kapott. 
– Bíró Zsolt – 
www.zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.