Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Shinedown

Brent Smith (ének) / Barry Kerch (dobok) / Zach Myers (gitár) / Eric Bass (basszusgitár)

 Amaryllis

A Shinedown-t 2001-ben alapította Brent Smith énekes és Barry Kerch dobos. Azóta az egyik legdinamikusabban fejlődő rockzenekarrá váltak: bemutatkozó albumuk, a Leave A Whisper (2003) rögtön platina státust ért el, első két lemezük pedig – a második a 2005-ben megjelent Us and Them volt – összesen 7 db. TOP 5 kislemezdalt tartalmazott. A nagy nemzetközi áttörést azonban a 2008-as The Sound of Madness hozta, mely a Billboard Top 200-as albumlistáján a nyolcadik helyen debütált, és 120 hétig listán maradt. A lemez népszerűsítő turnéja két és fél évig tartott, közel 440 állomással.

Negyedik stúdióalbumuk, az  Amaryllis első kislemeze, a “Bully” volt. Íme a klipje:

http://www.youtube.com/watch?v=Y7NVxAMQn_I&ob=av2n

A lemez 12 dalt tartalmaz, és március 26-án jelenik meg.  “Semmiképpen nem akartam, hogy kiszámítható legyen a lemezünk zeneileg. Meg akartam lepni a közönségünket, azt akarom, hogy elgondolkodjanak. Ez lett eddig a legrockosabb albumunk.” – mondta a lemezről Brent Smith. – “Minden dal elmesél valamit rólam, szívem és lelkem benne van a lemezben, úgyhogy érzem, ez az album vízválasztó lesz a zenekar számára.”

Az Amaryllis  tematikailag a sebezhetőségről szól, sebekről és azok gyógyításáról. Ez az első lemez, ami ebben a zenekari felállásban készült el, a dalszerzéshez hozzájárult a 2 legfrissebb tag, Zach Myers és Eric Bass is. A lemez producere a The Sound of Madness -t is segítő Rob Cavallo volt, aki dolgozott már a Green Day-jel, My Chemical Romance-szel, és Kid Rock-kal is. Hat dalban hallható egy 30 fős zenekar is.

“Az amaryllis olyan virág, ami a sivatagban nő, a semmiből, egyedül – tökéletesen reprezentálja a céljainkat.  Ezt az utat akarjuk bejárni mi négyen: pár éve az emberek azt gondolták, mi soha sem leszünk és nem is lehetünk sikeresek….mi nem így gondoltuk. Ezért lett az album címeAmaryllis, mert ez a lemez a végzetről szól.” – mondta Brent.

www.shinedown.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.