Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Sebastian Bach teljesen el van ájulva

A hajdan volt Skid Row fontembere Sebastian Bach legújabb szólóalbumának megjelentetésére készül. A Kicking and Screaming című album megjelenési időpontja előre láthatólag szeptember 27.-e a Frontiers kiadónál. A producer Bob Marlette (Black Sabbath, Atreyu) figyelme mellett ezen az albumon mutatkozik be Sebastian Bach  új virtuóz gitárosa Nick Sterling, akit igazi őstehetségnek tartanak és a doboknál Bobby Jarzombek (Halford, Iced Earth).

Sebastian Bach: “Wow, teljesen el vagyok ájulva az új lemez borítójától, ami Richard Villa munkája! Épp nemrég hagytam jóvá az album borítóját és bátran állíthatom, megvan az idei év legvadabb borítója! És ez a történetesen a miénk! Ha-ha! Büszke vagyok a zenére is és a bórítóra is egyaránt! Mostanában a legtöbb borítón csak egy logo van meg a lemez címe, pedig  a lemezborító készítés egy elveszett művészet, és Richard Villa megtalálta, hogyan egyesítse a Heavy Metalt és a Rock and Roll-t a művészettel.  Alig várom már összességében látni az egész lemezt!”
Sebastian a zenére utalva kifejtette: ” Ez egy Rock and Roll lemez a 9.sebességbe kapcsolva! Nagyon Metal, hideg és rémálom szerű. A lemez a Skid Row, a Slave To The Grind, a Subhuman Race és az Angel Down ötvözete lesz. Amennyiben szereted a Rock gitárhangzást, a riffeket, az energiát, a végzet gyilkos dobjait és a halálos sikolyokat, akkor ez itt a te lemezed!”
Forrás: blabbermouth.net

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.