Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Sabina Babayeva Budapestre látogat

Eseménydús hétvége előtt áll a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválnak otthont adó Azerbajdzsán indulója, Sabina Babayeva, aki a hétvégén Budapestre látogat.
Igazán zsúfolt péntekje lesz Babayeva kisasszonynak, hiszen itt tartózkodása alatt a közszolgálati televízió több műsorában is fellép, interjút ad a Petőfi Rádiónak, találkozik a magyar induló, a Compact Disco tagjaival és koncertet ad az itteni azeri diákok számára.
Sabina látogatását a Magyar Televízió munkatársai kiemelt figyelemmel kísérik. Az azeri induló péntek reggel kezd az m1 talk-show-jában a Ma Reggelben, amely az m2-őn és a Duna World-ön is látható. A Marslakók c. napi gyártású sorozat stábja végigkíséri az énekesnőt a délelőtti órákban. Délután a Duna Kívánságkosár c. élő műsorában lép fel, ahol előadja a When The Music Dies c. dalát.
Az énekesnő a nap egyik fénypontjaként este 18-kor találkozik a magyar induló, a Compact Disco zenekar tagjaival, akik épp erdélyi médiaturnéjukról érkeznek haza. A találkozást megörökíti a Duna Televízió Térkép c. műsora valamint a Petőfi Rádió is.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.