Friday, June 14, 2024
spot_img

Latest Posts

Rúzsa Magdi duplázik az Arénában

rm Rúzsa Magdi duplázik: a népszerű énekesnő korábban bejelentett február 27-i koncertje előtt egy nappal, 26-án is fellép a Papp László Budapest Sportarénában, a nagy érdeklődésre tekintettel – közölték a szervezők az MTI-vel.

    Az énekesnő először ad önálló koncertet a Sportarénában, ahol Presser Gábor, valamint Boban Markovic is közreműködik vendégként.
Presser Gábor nemrég új dalt írt Rúzsa Magdinak Angyal mellettem címmel, ők ketten tavaly novemberben és decemberben közösen turnéztak vidéki városokban.
Az énekesnő 2007-ben Magyarország képviseletében Aprócska blues című számával a 9. helyen végzett a helsinki Eurovíziós Dalfesztiválon. 2011 novemberétől önálló estje ment a Pesti Színházban Magdaléna Rúzsa címmel, 2013 és 2015 között a közmédia A Dal című eurovíziós dalválasztó műsornak egyik zsűritagja volt. Eddig három stúdióalbuma jelent meg: Ördögi angyal (2006), Iránytű (2008), Tizenegy (2012); legutóbb, 2014-ben Dalok húrokra és fúvósokra címmel koncertalbummal jelentkezett. 2007-ben Fonogram-díjat kapott mint az év felfedezettje, 2012-ben Artisjus-díjat vehetett át.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.