Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Rutkai Bori és a Specko Jedno

Nouvelle Vague

2010. szeptember 11., szombat 20 óra

A38
Szeptember 11-én a francia Nouvelle Vague visszatér hozzánk, hogy a poszt-punk hullám legnagyobb slágereit a legelképesztőbb ma dívó zenei irányzatoknak álcázva ismét előadja egy sohasem látott, erotikával fűtött és humorral oldott óriásparty keretében.

20 órától a tetőteraszon a legénységében megújult Specko Jedno humorban gazdag és léleksimogató műfajötvözeteivel melegíhetjük be táncizmainkat, Rutkai Borival készülődhetünk, hangolódhatunk a francia formáció előadására.

Rutkai Bori és a Specko Jedno

A38 Pesti Est Tetőterasz

20 óra

Belépő: 500 Ft A belépő teljes egészében lefogyasztható a Hajó ajánlatából!

Idén tavasszal legénységében megújult a Specko Jedno. Koncertjeik lubickolások a funkyzmus, a punktangó, az art-rockybluse kis és nagymedencéiben. A fronton Rutkai Bori (lásd még: Budapest Bár, Vacka Rádió) átváltozásait követheti figyelemmel a kedves és táncoló közönség. Az énekesnő által jegyzett dalszövegek és átkötő versek az igényes humor, és a mindenki számára elérhető entellektüel líra egyedi darabjai.

“A magyar könnyűzene legféltettebb kincse Rutkai Bori.”

(Boldog Zoltán – Irodalmi Jelen)

Rutkai Bori – ének

Mizsei “Mizsi” Zoltán – szinti

Szesztay Dávid – gitár

Szerető Dániel – basszusgitár

Dudás Zsombor – dob

Németh Csaba – perka, ösztönvokál

www.speckojedno.hu

Nouvelle Vague (FR), Mais Rues des Avenue

Az A38 és a Time Out Budapest bemutatja

21 óra

Belépő elővételben: 5000 Ft
A fellépés napján: 5600 Ft

A Nouvelle Vague magyarul újhullámot, angolul new wave-et, portugálul viszont bossa novát jelent, ami ideálisan érzékelteti azt a játékosságot, amely e zenekar ternészetében rejlik, történetesen azt, hogy a nyolcvanas évek post-punk hullám legnagyobb slágereit a legelképesztőbb ma dívó zenei irányzatokkal ötvözve adják elő, amilyen akár a karribi zene, akár a brazil twist vagy a francia sanzon. Ez az őrült és zseniális ötlet két francia producer, Marc Collin és Olivier Libaux fejéből pattant ki. A Nouvelle Vague első lemeze 2004-ben jelent meg Európában, és egy évvel később az Egyesült Államokban, amit hatalmas siker és világra szóló turnézás követett Sanghaitól New Yorkig, Los Angelestől Rio de Janeiróig, a lemezből pár hónap alatt több, mint kétszázezer fogyott. Második albumuk, a 2006-os Bande a Part, majd az azt követő évben a nagyszerű Late Night Tales jelent meg. A project sikere azóta is töretlenül ível felfelé.

www.nouvellesvagues.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.