Monday, October 2, 2023
spot_img

Latest Posts

ROYAL FLUSH FESZTIVÁLTURNÉ:

Egyedülálló kezdeményezésként öt hazai rock- és metalbanda összefogásából októberben elindult a Royal Flush nevű fesztiválturné!
Az eddig többnyire önállóan koncertező zenekarok a hazai kemény rockzene legjelesebb képviselői. Pályafutásuk alatt több száz koncerttel, számos nagylemezzel, szakmai díjjal és több tízezer kilométerrel a hátuk mögött most arra vállalkoztak, hogy együtt mutatják meg az országnak, hogy milyen is az igazi földbe döngölős este!
A koncertsorozat résztvevői természetesen különlegességeket is tartogatnak, hiszen ezzel a turnéval zárja le 10 éves születésnapi országjárását a Depresszió, itt mutatja be új nagylemezét a Road, és szintén ezeken az estéken ünnepli 10 éves jubileumát a már számos külföldi országot végig koncertező Superbutt is! De itt debütál új felállásban a Fonogram-díjasInsane, valamint teszi próbára tehetségét a Wrong Side Of The Wall.
Az eseménysorozat eddigi koncertjeiről így nyilatkozott Halász Ferenc, a Depresszió frontembere: “Mindenki friss műsorral készült a turnéra, ezért az első este a nagyon odafigyelős zenélésről szólt, de már itt is remek hangulat alakult ki a koncerteken… A másnapi pécsi állomáson telt ház és fantasztikus hangulat fogadta a Royal Flush Fesztiválturnét. Már a kapunyitáskor is forró volt a hangulat, de az est hátralevő részében szaunává változott a koncertterem… Az előző hétvége sikerének hamar híre ment, így többen érkeztek távolabbi városokból is. Páran még azt sem várták meg, amíg az ő városukba ér a rendezvénysorozat, és úgy döntöttek, hogy végigutazzák velünk az egész országot… Ahogy leszállt az éj, teljes gőzzel beindult a mulatozás…”
A Royal Flush Turné további állomásai:
10.22. Debrecen – Lovarda
10.23. Békéscsaba – Tégla Közösségi Ház
11.06. Szeged – Ifjúsági Ház
11.12. Budapest – Petőfi Csarnok
11.13. Balassagyarmat – Madách Mozi ( Rock – Táncház )
11.20. Miskolc – Ifjúsági Ház
Nézd meg a rendezvénysorozat beharangozó kisfilmjét itt!
A turné és a fellépők linkjei:
www.royalflushtour.hu
www.facebook.com/royalflushtour
www.youtube.com/royalflushtour
www.depressziomusic.hu
www.road.hu
www.superbutt.net
www.myspace.com/bandinsane
www.wsotw.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.