Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

ROCK THE BOAT, BABE! 3 lemezbemutató + 1 ráadáskoncert az A38 hajó gyomrában szeptember 24-én este

Elkészült az Anna and the Barbies, az Ozone Mama, és a MAnökken ProlEtarZ új anyaga, és az illő ünnepléshez rátesznek még egy lapáttal e hármas lemezbemutatón, hiszen negyedik zenekarként a Beat Dis attrakciója zárja majd az estet.

20.00
Elsőnek az Ozone Mama 100% classic hard americana rockja dübörög. Őszinte és időtálló zene, mégsem kifejezetten retro az olykor előjövő modern ízek miatt. Fílinges, lendületes, dallamos hard rock a Zep/Hendrix vonaltól a stoner/groove-ig, mely élőben (is) letaglózza a hallgatót. Rákészülésnek pedig meg lehet hallgatni a teljes lemezt a myspace-en.
21.15
A Pesten vidéki, vidéken pesti, agglomerációs rákkendrollt játszó MAnökken ProlEtarZ, a Mapez, erősebb és ütősebb mint valaha, erről győzhettek meg mindenkit a Fishing On Orfűn vagy a Szigeten. Dalaik társadalom-kritikai éle metsző, de nem sértő, s az őket jellemző női érzékenységet olykor recsegős férfias riffekbe oltják, máskor ironikusan tipegnek arpeggios tütüben. Előbbihez vendégként Dióssy D. Ákos (x-Kispál) csatlakozik majd a koncerten, utóbbihoz pedig Bakai Marci (Club Era).

22.30
Az Anna and the Barbies Gyáva forradalmára megmutatja majd, hogy kell rockot csinálni a színpadon. APásztor Anna és Pásztor Samu fémjelezte banda játszott már a Stereo MC’sLenny Kravitz és az A-haelőtt, feltornázta magát az MTV Top 50 csúcsára és az MR2 Top 30 ezüstérmese is volt. A lemezbemutató egyben klippremier is lesz, hiszen most készült el a Don’t Fit In című dal videóklipje 3D-ben!!! Anna és a barbik sem maradnak vendég nélkül, Judie Jay és Alba Hyseni egészíti ki a
csapatot néhány szám erejéig. Kiforrott, energikus rock, örjítő vibrálás közel másfél órán át, ezt garantálják.

00.00
Beat Dis 2002-es alakulása óta felküzdötte magát a közép-európai triphop élvonalába. 3 lemez, 4 klip és 1Fonogram jelölés után már nem bemutatni kell a zenekart, hanem jönni a koncertjükre és bulizni egy óriásit, ugyanis szeptember 24-én a Beat Dis lesz a záróakkord kifulladásig. Addig pedig minden mennyiségben hallgathatók a számok a zenekar honlapján.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.