Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Rock and roll legendák és értékes nyeremények a Gitármánia Táborban

cherry_bombAl di Meola magyar dobosa és a Piramis együttes legendás tagjai is csatlakoznak az ország legjobb hangszeres zenészeihez, akiktől a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor résztvevői július 23. és 29. között Szolnok-Tiszaligetben tanulhatnak. A legtehetségesebb táborozókat több százezer forint értékű hangszerekkel jutalmazzák. A jelentkezési határidőt a nagy érdeklődés miatt július 20-ig meghosszabbították.

 

Egy héten át reggeltől estig minden az élő, hangszeres zenéről szól a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban, amit július 23. és 29. között idén is Szolnok-Tiszaligetben rendeznek meg. A táborba 12 éves kortól bárki jelentkezhet, aki kezdő vagy haladó szinten szívesen tanulna Magyarország legjobb könnyűzenészeitől. A gitárosoknak órát tart például Lukács Peta a Bikini zenekarból és Nagy Ádám, a Roy és Ádám Trió tagja. A basszusgitárosokat Temesi Bertalan, Fehérvári Attila és Kolta Gergő, az énekeseket Magyar Hajnal, a billentyűsöket Cséry Zoltán, Krajczár Péter és Pulius Tamás is oktatja. A dobosok Szendőfi Pétertől, Markó Ádámtól és Csányi Zoltántól is elleshetnek szakmai trükköket. Az ütőhangszeres oktatókhoz csatlakozott egy külföldi művész, a Garden Party című megaslágerrel világhírűvé vált Mezzoforte zenekar tagja, Gulli Briem, valamint az ugyancsak világhírű Al di Meola zenekarának magyar dobosa, Kaszás Péter is.

A Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban idén is lesznek izgalmas előadások számos témakörben. Igazi kuriózum, hogy a Piramis együttes két tagja, Závody János és Köves „Pinyó” Miklós is ellátogat a táborba, hogy meséljen a résztvevőknek a rock and roll legendás éveiről. Az egy hét alatt természetesen szórakozásra is lesz lehetőség, hiszen rendhagyó koncerteken is bulizhatnak a táborlakók. Szolnok-Tiszaligetben fellép például az Intim Torna Illegál, az Anti Fitness Club, a Special Providence, a Pribojszki Mátyás Band és a Cherry Bomb is.

A táborban a hagyományoknak megfelelően idén is rendeznek tehetségkutatókat több százezer forint értékű ajándékokért. A legjobb diákok hazavihetik például a Marshall 50. születésnapjára készült, limitált szériás erősítőt, egy Stratocaster gitárt, egy egyedi festésű basszusgitárt, vagy nyerhetnek énekkurzust, mikrofont és más hasznos felszereléseket.  A zenekari verseny győztes bandája a díjon felül automatikusan bejut a Hangfoglaló Magyarország 2012. című, nagyszabású tehetségkutató sorozat októberi döntőjébe is, ahol újabb hangszereket és hangtechnikai eszközöket nyerhet egymillió forint értékben.

A 19. Gitármánia Zenei és Továbbképző Táborba eddig már 250-en jelezték a részvételüket. Az óriási érdeklődés miatt a szervezők július 20-ig meghosszabbították a jelentkezési határidőt. A tábor díja teljes ellátással 28.500, szállás nélkül 18.500, míg szállás és étkezés nélkül 15. 500 forint.

Ízelítő a 2011-es tábor hangulatából: http://www.youtube.com/watch?v=thNkWVvTj30&feature=youtu.be

További információ:

http://www.instrumentweb.hu

http://www.facebook.com/Gitarmania

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.