Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Robert Plant feltámasztja régi zenekarát

Robert Plant a Led Zeppelin-éra előtt a Band Of Joy nevű együttesben muzsikált, most ismét ezen a néven indított egy új formációt. A két zenekarnak azonban a névtől eltekintve nincs sok köze egymáshoz.
Robert Plant a Led Zeppelin előtt a Band Of Joy nevű bluesegyüttesben zenélt hatvanas években, és most úgy döntött, feltámasztja a zenekart. Az új Band Of Joy azonban csak a nevében hasonlít a régihez, a zenésztársak teljesen kicserélődnek, és a stílus is egészen más lesz. Az együttes az amerikai folk és country hagyományokhoz nyúl vissza, ennek érdekében Plant olyan tengerentúli zenészekkel működik együtt, mint Patty Griffin, vagy Darrel Scott. 
“Mindannyiunk számára jelentős változást hoz ez az új irány, és zenekarként szeretnénk egy teljesen új hangzást kialakítani” – jelentette közleményében Plant. A bejelentésből nem derült ki, hogy a dalszerzésből a többiek is kiveszik-e a részüket, vagy Plant egyedül írja meg a számokat.
A Band Of Joy először egy 12 állomásos amerikai turnéba kezd, majd nyár végén, vagy ősz elején jelentkezik első lemezével.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.