Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Robbie Williams ismét eltávolodik a Take Thattől

Az énekes élvezte a turnézást régi-új együttesével, de már a saját dolgával törődik, elkezdte előkészíteni szólóturnéját

A Take That újbóli öttagúvá bővülése kereskedelmi szempontokat figyelembe véve nagy dobásnak bizonyult, a Progress című lemezhez kapcsolódó turné hatalmas érdeklődés mellett zajlott le, pillanatok alatt telt házas lett az összes meghirdetett fellépés. A koncertezés pénteken véget ért, és úgy tűnik, Robbie Williams ismét eltávolodik a formációtól, mert újra saját szólókarrierjét helyezi előtérbe.
“A koncertek csodálatosak voltak, ez volt karrierem eddigi legjobb periódusa a fiúkkal. Másokkal osztozni a koncertezés örömén sokkal jobb, mint egyedül átélni azt” – mondta Robbie Williams, de azonnal hozzátette: az egója viszont azt mondatja vele, hogy egyedül kell folytatni, és újra szólókarrierjére kell koncentrálni.
A tervek szerint jövő nyáron indul a Williams-turné, de a távolabbi jövőben ismét visszatérhet a Take Thathez, mert mint mondta, túlságosan is jó buli volt ahhoz, hogy ne legyen folytatása a most véget ért koncertkörútnak.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.