Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Ringo Starr Band az Arénában

Richard Starkey a világ egyik legszerencsésebb embere. Pete Best pedig a legszerencsétlenebb, de róla később. Ez a szerencsés fazon most eljön hozzánk, így mi is szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

A Rory Storm and the Hurricanes egykori dobosa a világhírnév küszöbén, 1962-ben váltotta le a dobok mögött Mr. Bestet (ennyit a sors kezéről). A minden ujján gyűrűt viselő Ringo szerepe szerint a banda jópofa figurája volt. Kedves, sármos srác, akinek nemcsak az esze, de a szíve is helyén volt. A The Beatles alig nyolc év alatt új kánont írt, ezzel mind a mai napig zavarba hozva a magukat rocksztárnak nevező próbálkozókat. Hogy mi volt a siker titka, kérdés.
Ugyanakkor tény, Lennon és McCartney zsenije mellett vitathatatlanul szükség volt a két csendestársra, Harrisonra és Ringora is. A dobos soha nem tolta előtérbe magát, nem hivalkodott, csak írt pár számot, főként dáridós countrykat, kocsmadalokat. És hogy milyen dobos is Mr. Starr? Erről megoszlanak a vélemények. Lennon szerint kiváló, a kukacosok szerint nem annyira. Na és akkor mi van?! Ő így is, úgy is Ringo Starr, a föld egyik legszerencsésebb és legszerethetőbb pasasa, aki most All Starr Bandjével hív minket szentimentális utazásra.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.