Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Rengeteg jó nő és hatalmas nevek a Ganxsta Tribute VOL.2-n!

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Ganxsta Tribute VOL.2. buliig és újabb fellépők csatlakoztak a 2015. május 9-i Akvárium Klubban tartandó koncerthez!  A már eddig is igen impozáns zenészekhez, most a Punnany Massif és a Soerii&Poolek csapata társult be. Természetesen ezzel párhuzamosan újabb feldolgozások jelennek meg, így a Gypo Circus és a Junkies után a közelmúltban a Sex Action is bemutatta a saját variációját a Szűzoltókra. De vajon Kiss Ádám is ott lesz?

Ganxsta Zolee és csapata nem hazudott év elején, amikor azt ígérték a csapat 365 napos bulira készül. A 2015. május 9-i Akvárium Klubban tartandó Ganxsta Tribute VOL.2. valószínűleg felül fogja múlni a januári Barba Negrás koncertet, hiszen ezen a napon a már előre beharangozott Muriel felvezetése után a zenekarhoz a Punnany Massif és a Soerii&Poolek csatlakozik saját meglepetés feldolgozásukkal.

A könnyebb ráhangolódás érdekében pedig, a 1G Records rendszeresen szállítja a rajongóknak a jobbnál-jobb Ganxsta covereket. Talán a legtöbbünknek nem meglepő, hogy az aktuális feldolgozást épp a 25. évét ünneplő Sex Action szállította. Ők a Szűzoltók című számhoz nyúltak hozzá és formálták saját képükre. Valószínűleg sem az Action, sem pedig a Ganxsta rajongók nem fognak csalódni a dalban. Grátiszként a szöveges videóban rengeteg  jó nő táncol, sokak nagy örömére.

Egyre kevésbé kell aggódnunk amiatt, hogy esetleg a Ganxsta Tribute VOL. 2. nem hozza majd a tőle elvártakat. Ahogy a zenekar 20 éves fennállása alatt mindig, most is ki fog tenni magáért, a lelkesedésük pedig töretlen. Erre a legjobb példa a vendégelőadók kiválasztása. Érdemes a jegyek megvásárlásával sietni, hiszen gyorsan fogynak, és ha a Punnany Massif és a Soerii&Poolek csak a kezdet, akkor mi jöhet még? Kiss Ádám konferál?!

Hogy ne maradj le semmiről, figyeld a 1G Records Facebook oldalát/Youtube csatornáját, vagy a Ganxsta Tribute oldalt!

Ganxsta Tribute koncert
2015. május 9., szombat
Akvárium Klub

Előzenekar: Muriel

Vendég:
Punnany Massif
Soerii & Poolek

Jegyek: 2000 / 2500 Ft

VIP jegy: 5990 Ft

A VIP jegy tartalma:
– ajándék Ganxsta Tribute EP
– külön VIP beengedés,
– belépés a limitált férőhelyes VIP karzatra teljes rálátással a színpadra és a tánctérre,
– saját bárpult,
– külön mosdó
– kényelmes kanapék és fotelek.

:::Jegyvásárlás:::

Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és a www.akvariumklub.hu,   valamint a www.ticketportal.hu weboldalon válthatsz belépőt. Megkérünk minden koncertre látogatót, hogy ne vásároljon jegyet másodkézből. Az ellenőrizetlen forrásból származó jegyek eredetiségéért nem tudunk felelősséget vállalni. Az ellenőrzött forrásból származó jegyed képét ne tedd közzé semmilyen felületen és ne add ki kezedből.

Jegyvásárlás direkt link: http://akvariumklub.hu/program/54e1bf8acd648600a9d0a05c

www.facebook.com/1grecords

https://www.facebook.com/ganxstatributeofficial

www.facebook.com/ganxsta.zolee.kartel
www.kartel.hu

https://www.youtube.com/user/1grecord/

Spotify:

https://open.spotify.com/album/0vq17FtCYVH1JPyy4b32Vt

Deezer:

http://www.deezer.com/album/9449300ű

Ganxsta Tribute klipek és lyric videók:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLIy3IJG8Bpcv1TtaEs4GjMgo3vepn6swZ

Ganxsta Tribute EP:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLIy3IJG8BpctLNOUvlOd6plzHcmYuKc6E

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.