Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

RED HOT CHILI PEPPERS

image005A RED HOT CHILI PEPPERS 18, EDDIG KIADATLAN DALT JELENTET MEG, MELYEK AZ  I’M WITH YOU LEMEZ KÉSZÍTÉSE IDEJÉN ÍRÓDTAK

A dalok digitálisan és bakeliten lesznek elérhetők  

A Red Hot Chili Peppers nemrégiben bejelentette, hogy 18 dalt jelentet meg, melyek az I’m with you album munkálatai alatt íródtak. A dalok világszerte – tehát Magyarországon is! – megvásárolhatók majd digitálisan és bakeliten, páronként. Az első páros  – “Strange Man” és “Long Progression”  –augusztus 14-én jelenik meg; a második  – Magpies és Victorian Machinery –szeptember 11-én; a harmadik pedig  – “Never Is A Long Time” és “Love Of Your Life” – október 2-án. A további dalok címei még nem nyilvánosak, de a megjelenési dátumok igen: november 6, december 4 és december 18, valamint 2013 eleje.

A kilenc bakelit borítóját összerakva a rajongók egy nagy képet kapnak majd végeredményül. A borítóterveket Kelsey Brookes készítette (www.kelseybrookes.com), akinek munkái többek között pl. a GQ, Modern Painters, Juxtapoz, Beautiful Decay és a Dazed and Confused magazinokban jelentek már meg .

A  Red Hot Chili Peppers jelenleg  I’m With You című albumának turnéját tartja, teltházas arénákban világszerte.
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.