Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Red Hot Chili Peppers koncert Romániában

Először fog 2012. augusztus 31-én Romániában koncertezni a Red Hot Chili Peppers. A koncert az együttes legújabb albuma, az I’m With You bemutató-turnéjának a része. A bukaresti Nemzeti Arénában lépnek majd színpadra.
“A Red Hot Chili Peppers az egyik legnépszerűbb rock együttes a világon és nálunk is. Boldogak vagyunk, hogy az együttes koncertjével nyitjuk meg a Nemzeti Arénában megszervezett koncertek sorát – nyilatkozta Laura Coroianu, a koncertet szervező Emagic vezérigazgatója.

Az 1983-ban alakult rock banda zenéjében ötvözi a rock, a funk, a hip-hop és a punk elemeit. Eddig tíz nagylemezük jelent meg. Tizenöt alkalommal jelölték őket Grammy-díjra, ebből hét alkalommal meg is nyerték, köztük a legjobb hard rock előadás, a legjobb rock dal, a legjobb rock album kategóriában. Öt alkalommal díjazták őket az MTV Music Video Awards-on és négyszer a American Music Awards-on.
Az I’m With You album idén augusztusban jelent meg, eddig 17 országban vezette a zenei toplistákat. A 2012-es lemezbemutató-turné keretében az együttes fellép Nagy-Britanniában, Írországban, Hollandiában, Franciaországban, Svájcban, Finnországban, Bulgáriában és Romániában is, írja a Transindex.ro.
Jegyek a koncertre december 13-tól kaphatók online a www.myticket.ro oldalon, a későbbiekben pedig a Diverta üzleteiben.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.