Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Rami sírás helyett nevetett a forgatáson

A „Szeress forrón” és „Szívemet a szemeidért” klipek után újra forgatott a húszéves tinisztár, Rami.

A csütörtöki forgatás Etyeken, egy szobrászművész házában zajlott, igazán inspiráló és autentikus környezetben.

„- Délelőtt 10 órától forgattunk, megállás nélkül este 10 óráig. Mind elfáradtunk a nap végére, de a helyszín és a profi stáb is fantasztikus volt, sok erőt adott. Indián (Galler „Indián” András) rendezte az előző két klipemet is, szeretek vele dolgozni, mert mindig pontos és egyértelmű utasításokkal lát el, azonban az én egyéniségemet és érzéseimet is figyelembe veszi egy-egy jelenet kialakításánál.”

A Miért sír? (My love is not for sale) két nyelven, angolul és magyarul is készül, nem kis feladat elé állítva az énekesnőt:

„Érdekes kihívás volt összehangolni a magyar és angol nyelvű anyag felvételeit, de nagyon élveztem. Szeretem magam újra és újra kipróbálni, a határaimat, korlátaimat feszegetni; igyekszem több területen is helyt állni – mondja Rami. – Minél nehezebb valami, minél többet kell érte dolgozni, annál inkább tudom értékelni. ”

A családias és közvetlen környezet, valamint a házigazda kutyája számos kellemes és kacagtató percet szerzett a csapatnak:

„- A házigazda kutyája az első perctől az utolsóig mindenhol ott akart lenni – hol átbújt az asztal alatt egy jutalom-ropiért, hol a kamerák mellett előtörve boldogan rohant be a jelenet közepén a szobába, hol egyszerűen feldöntött úgy, hogy egyszer majdnem bele is estem a kádba. Nagyon jó hangulatú forgatás volt, pont olyan, amilyet elképzeltem.”

A sztori egy szerelmi emlékkép alakulása és hatásai, sejtelmes, elvarratlan végkifejlettel, ahol a nézőre van bízva, hogyan képzeli el és fejezi be a történetet. Rami első albuma, a Szeress forrón! november elején jelenik meg.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.