Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

RAJONGÓK SZERZIK A SÁRIK PÉTER TRIÓ ÚJ LEMEZÉT

Újraindul a Jazzkívánságműsor!

A népszerű jazz zenekar, a Sárik Péter Trió tagjai visszatértek jól megérdemelt szabadságukról, hogy szeptember 21-i évadnyitó klubnapjukon ismét a Budapest Jazz Club színpadjáról – a “Better Tomorrow” és “Pieces” albumok csemegéivel köszönthessék a jazzereket.
Sárik Péter, Berdisz Tamás és Frey György erre a szezonra is számtalan meglepetést tartogat a rajongók számára. Közkívánatra folytatódik ugyanis a nagy sikert arató jazzkívánságműsor!
“Nekünk van a világon a leginspirálóbb közönségünk. A klubnapokon rengeteg szeretetet és kihívást jelentő kívánságokat kapunk tőlük. Ezek a kívánságok igen változatosak, a közönség kedvenc pop, rock, népzenei számait jazzesítjük és adjuk elő. Tavasszal két kívánsággal stúdióba mentünk és videoklipet is készítettünk. Az egyik Beethoven Örömódája volt, a másik pedig a Mission Impossible feldolgozása. A Metallica “One”jazzverziója pedig mindenkiből kihozta a vad rockert!” – emlékszik vissza mosolyogva Sárik Péter jazz-zongoraművész a telt házas koncertekre.
A Trió már az első klubnapon várja a kívánságokat, hiszen a legvadabb és leginspirálóbb dalokból lemez és videoklip készül!
Kapcsolódó videók:
Örömóda
Mission Possible

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.