Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Puskás Petit egy szakítás sodorta a zene világába

A Megasztárból ismert énekes is fellép a február 14-i székesfehérvári musical gálán. A népszerű énekes ugyan nem sorolja magát a legromantikusabb férfiak közé, de azt elismeri: érzékeny férfi.
Ma már mosolyog azon az eseten, amivel annak idején a karrierje elindult. Sok-sok évvel ezelőtt az akkori barátnője szakított vele, ő pedig egy utolsó próbálkozásként szerenádot adott neki az ablaka alatt. A dolog pikantériája mindössze annyi volt, hogy mindez délután négy órakor jutott eszébe az énekesnek.
A lány sírva fogadta ugyan dalokat, de ettől függetlenül kikosarazta a szerelmes fiatalt. Puskás Peti egyébként is érzékeny embernek vallja magát, amibe belefér egy kis romantika is.
– Nem vagyok nagy rajongója a szerelmes daloknak, de ha arról van szó a sajátjaimat szívesen eléneklem. Ám azért van egy-két nagy kedvenc is. A Song for you című szám a favorit, az bizony elég szerelmes. Jó is az, amikor az ember sír, szenved, aztán kiírja magából bánatát – mondta el Peti.
A székesfehérvári musical gálán sem lesz hiány érzelmes nótákban. Igaz, Puskás Peti inkább azokkal a dalokkal áll színpadra, amit egyébként is énekel (Padlás, József és a színes szélesvásznú álomkabát), de az biztos, hogy megdobogtatja majd a női szíveket.
– Ha minden jól megy zongorázgatok is majd, hogy olvadozzanak a hölgyek! – tette hozzá huncut mosollyal a népszerű zenész.
A gálát február 14-én, Bálint napján rendezik a székesfehérvári Arév csarnokban. Peti izgatottan várja az eseményt – ahol mások mellett Varga Miklóssal, Fésűs Nellyvel és Tóth Gabival lép fel – mert legutóbbi Valentin napja is érdekesen sült el.
Történt ugyanis hogy egy nő üldözőbe vette a Megasztáros fiatalt, de nem a szerelmével, hanem inkább haragjával. Az ugyan menekülés közben nem derült ki, hogy miért is akarta megruházni a fiatal énekest az ismeretlen hölgy, de Peti sejtése szerint a lányához már lehetett valami köze.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.