Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Plácido Domingo Celine Dionnal énekli fel a Titanic-dalt

Duettben csendül fel újra Plácido Domingo világhírű tenor és Celine Dion előadásában a My Heart Will Go On című sláger a Titanic című film új, 3D-s változatában.
– A Sony Classical március 25-én jelenteti meg az eredeti filmzenét tartalmazó album új kiadását. A lemez két változatban, Titanic Anniversary Edition ésTitanic Collector’s Anniversary Editioncímen lesz elérhető. Utóbbi négylemezes gyűjtemény lesz: az első a filmzene újrakevert változata, a második a Back To Titanic zenéje, a harmadik az I Salonisti játékát vonultatja felDomingo és Dion duettjével, míg a negyedik a Titanic óceánjáró korának népszerű zenéjéből ad ízelítőt.
Az 1997-es film zenéjét tartalmazó albumból 26 millió példány kelt el, a Back To Titanicból több mint hárommillió, míg a My Heart Will Go On című dalból több mint hatmillió fogyott.
James Cameron filmjének 3D-s újragondolása Londonban ünnepli premierjét április 4-én. A kasszasiker főszereplői, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio, valamint Celine Dion is részt vesz a 15 éves film újbóli népszerűsítésében.
A Titanic óceánjáró száz éve, 1912-ben süllyedt el, ennek kapcsán több árverést és érdekes programot követhetnek nyomon a hajó történetének szerelmesei.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.