Monday, October 2, 2023
spot_img

Latest Posts

PHIL COLLINS – GOING BACK

Óriási érdeklődés övezi Phil Collins vadonatúj lemezét, amely 8 év után az első stúdióalbum a művésztől. A “Going Back” című korongon a művész személyes kedvenceit, az életében oly nagy szerepet játszó soul slágereket gondolja újra.

Phil Collins kivételes zenei karrierje során – 40 év alatt – 100 millió szólóalbumot adott el. Ha azokat a Genesis lemezeket is számoljuk, amiken még közreműködött, azokkal együtt 250 milliót! Nyolc Grammy, egy Oscar és egy Golden Globe díj tulajdonosa.

A “Going Back” Phil Collins 30 éves szólókarrierjének első olyan lemeze, melyen teljes egészében mások dalait dolgozza át.

“Szerintem nem lep meg majd senkit, hogy végre csináltam egy feldolgozáslemezt a kedvenc dalaimból” – magyarázza Collins. “Ezek a dalok tinédzserkorom kísérőzenéi. Úgy emlékszem rá, mintha tegnap történt volna, amikor a londoni Marquee Clubban a The Who-t, a The Actiont és másokat láttam anno ezeket a dalokat játszani. Másnap pedig elmentem, és megvettem az eredeti verziókat. Azonban nem az volt a célom a lemezen, hogy valami újat tegyek ezekhez az eleve fantasztikus felvételekhez, hanem az, hogy megpróbáljam újra előhozni a hangzást és azt az érzést, ami engem hatalmába kerített, mikor először hallottam őket” – mesélte az énekes.

“Hihetetlen élmény volt a 3 még élő Funk Brothers taggal együtt játszani. Szabályosan futkosott rajtam a hideg a boldogságtól, amikor a ‘Heatwave‘ című dalt vettük fel. Nagyon sokat tanultam tőlük, hatalmas tisztelet és hála ezeknek a nagy útttörőknek!”

Nézd meg Phil Collins “Heatwave” című vadonatúj videoklipjét!

A “Going Back” című lemezen ezek a dalok szerepelnek:

1. Girl (Why You Wanna Make Me Blue)
2. (Love Is Like A) Heatwave
3. Uptight (Everything’s Alright)
4. Some Of Your Lovin’
5. In My Lonely Room
6. Take Me In Your Arms (Rock Me For A Little While)
7. Blame It On The Sun
8. Papa Was A Rolling Stone
9. Never Dreamed You’d Leave In Summer
10. Standing In The Shadows Of Love
11. Do I Love You
12. Jimmy Mack
13. Something About You
14. Love Is Here And Now You’re Gone
15. Loving You Is Sweeter Than Ever
16. Going To A Go-Go
17. Talkin About My Baby
18. Going Back

A kiadvány speciális CD+DVD változatán 7 bónusz nóta hallható:

1. Ain’t Too Proud To Beg
2. You’ve Been Cheatin
3. Don’t Look Back
4. You Really Got A Hold On Me
5. Ain’t That Peculiar
6. Nowhere To Run
7. Dancing In The Street

A bónusz DVD-nek köszönhetően bepillanthatunk az album készítésébe, megnézhetünk egy Phil Collins interjút, valamint videókat és extra, letölthető felvételeket is találunk.

PHIL COLLINS-HÉTVÉGE A JUVENTUS RÁDIÓBAN!
A legemlékezetesebb Phil Collins-dalok, az énekes életművének legnagyobb slágerei szólalnak meg a szeptember 18-19-i hétvégén a Juventus Rádióban! A legendás zenész dalai ezúttal duplán boldog perceket szereznek, ugyanis a megannyi jó zene mellett különleges ajándékok és egy exkluzív főnyeremény is várja a Juventus hallgatóit ezen a hétvégén Phil Collins “Going Back” című új albumának megjelenése alkalmából!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.