Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Péterfy Bori új albumának exkluzív változata…

Ma (február 25) jelenik meg Péterfy Bori új lemeze, CD-n, DVD-n és digitálisan. A 2B lemez Dalok.hu-n kapható változata egy exkluzív, tizenharmadik számot is tartalmaz, a Hangmás zenekar számának, az „Egészen közel”-nek azt a verzióját, amelyiken saját magával énekel duettet az énekesnő.
A 2007-ben alakult Péterfy Bori & Love Band tagjai tavaly novemberben megjelent második lemezük megjelenése után az alkotói szünet helyett az aktív kikapcsolódást választották: ismét stúdióba vonultak. Akusztikusabb és formabontóbb számaikból február 25-én újabb lemez jelenik meg: a 2B. A kilenc vadonatúj számból és három feldolgozásból álló lemez folytatása a tavalyi albumnak, de különbözik is attól: a nagyformátumú rock számok helyett intim hangulatú dalok sorakoznak a vadonatúj anyagon.
A 2B-re az eddigi Péterfy Bori-dalok szerzői (Tariska Szabolcs, Tövisházi Ambrus, Hujber Szabolcs) mellett a Heaven Street Seven-vezér Szűcs Krisztián is írt egy dalt (Soha többet ne mondd nekem, hogy három). Az énekesnő, hasonlóan a novemberben megjelent lemezhez, szövegíróként is részt vett a munkában (Csináld jobban, Tűsarok). A Hangmás zenekar tavalyi második lemezén Minda Endréve énekelt Egészen közel balladisztikus változata is felkerült a 2B-re, ezúttal a Hangmás-frontember a vendég. A lemez hangzásának felelőse az Esclin Syndo-vezér Sándor Dániel volt, aki Tövisházi Ambrussal együtt  producerként és hangmérnökként végig részt vett a munkában. A 2B borítóját a zenekar eddigi lemezeinek grafikai tervezője, Stark Attila készítette. A 2B lemez Dalok.hu-n kapható változata egy exkluzív, tizenharmadik számot is tartalmaz, a Hangmás zenekar számának, az „Egészen közel”-nek azt a verzióját, amelyiken saját magával énekel duettet az énekesnő.
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.