Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Péterfy Bori and Love Band az A38-on

Budapest, A38 Hajó, 2010. január 15. péntek 21:00h
 
Színház az egész világ, illetve színház és rakenroll. Péterfy Bori mindkettőt bírja, sőt össze is édesgeti őket időről időre. Szerelem noir idején, dizőz a mikrofonnál. És az Esti Kornél is ott lesz.
Péterfy Bori sztorija (legalább is schlagwortokban) unos untig ismert már. Az egykori amorf ördöglány tavaly jött ki második (úgymond) önálló lemezével, mely kritikusunk szerint akár a Sin City még le nem forgatott második részének filmzenéje is lehetne. Akár.
Bori úgy jó, ahogy van, ha kell cicás, ha kell romantikus, ha kell dívás, ha kell bevállalós, ha meg az kell, gond nélkül szívja ki a véred. Aktív szívtiprás van itt. Zenéjében pedig a legtermészetesebb módon kavarog egy seregnyi stílus (pop, rock, pszichedélia, reggae), és persze a végén – hogy magamat ismételjem – a legtermészetesebb módon ér össze az egész.
Ami pedig a Mezőtúrról elszármazott Esti Kornélt illeti, amolyan kicsit sötét, honi alteros cuccról van szó. Lovasi látott bennük fantáziát, sőt kiadója, a Megadó nemrég hozta ki az Egytől Egyig című bemutatkozó anyagot.
 Radics Gábor
est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.