Friday, December 9, 2022
spot_img

Latest Posts

Peter Gabriel és a világsláger titka

Az énekes nemrégen bevallotta egy interjú során, hogy eredetileg Dolly Partont kérte fel a Don’t Give Up című számban való közreműködésre, ám az énekesnő végül elutasította az ajánlatot, így eshetett Kate Bush-ra a választás, aki többek között a dalnak köszönhetően lett világsztár.

Pár napja egy a The Quietus-nak adott interjújában Peter Gabriel bevallotta, hogy nem Kate Bush volt az első gondolata, amikor partnert keresett az 1968-as Don’t Give Up című slágerének újrafelvételéhez. Habár a dal legelső duett verzióját is Kattel énekelte, legelőször mégis a countryzene egyik legsikeresebb előadóját, Dolly Partont kérte fel a munkára. A countryzene királynője azonban visszautasította az ajánlatot.
“Volt itt egy érdekes sztori ezzel a dallal kapcsolatban” mondta. ” Mivel utalás van a dalban az amerikai zene gyökereire, arra buzdítottak, hogy Partont válasszam.” Majd hozzátette:
“De Dolly visszautasította… és én örülök, hogy így tett, mert Kate brilliánsan csinálta.”
A Genesis egykori énekese idén októberben adja ki az új, New Blood címet viselő albumát, ami követi a tavaly kiadott  Scratch My Back zenei vonalát, emellett felvonultatja Gabriel klasszikus számainak újragondolását, ezúttal azonban dob, basszus és gitár nélkül.
Eközben Kate Bush novemberben 21-én piacra dobja az új LP-jét, a 50 Words for Snow-t, mely egyben a tizedik kiadott stúdióalbuma is lesz. A lemezen mindössze 7 dal szerepel, melyek viszont együttes időtartama 65 perc.
Forrás: nme.com
Mtina
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uiCRZLr9oRw[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.