Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

PÉNTEK REGGEL DESPERADO feat. PLAY & WIN DALPREMIER A RÁDIÓ1-EN!

Aki korán kel, aranyat lel! Különösen, ha a Rádió1 kakasával ébred! Március 11-én, pénteken reggel 7:00 és 7:30 között debütál ugyanis a DESPERADO feat. PLAY & WIN “Inside I Want You” című vadonatúj dala a Rádió1 Kukori című műsorában, amelynek egy interjú erejéig vendége is lesz Betti, Zsolti és Zoy!

Az immár több mint egy évtizede töretlen sikerekkel büszkélkedő DESPERADO ezúttal az INNA produkció mögött álló román producercsapattal karöltve, a PLAY & WINformációval közösen készítette el új dalát! Számtalan magyar nyelvű sláger, rádiós és klubkedvencután a DESPERADO immár a nemzetközi vizeken evezve összefogott Románia legsikeresebb producereivel, hogy közösen alkossák meg friss dalukat – pontosan abban a világszerte elismert minőségben, amelyben INNA világslágerei tündökölnek a “Hot”-tól kezdve egészen az “Amazing” vagy épp a “Sun Is Up” című aktuális szerzeményekig.

Betti, Zsolti és Zoy! tehát a lehető legnagyobb erőbedobással, s legfőképp egy nemzetközi produkcióval, megújult arculattal és egy abszolút garantált slágerrel folytatják magyarországi és immár európai zenei térhódításukat!

Ismerd meg az új DESPERADO-dalt a Rádió1 dalpremierjéből, majd utána újra és újra meghallgathatod, sőt, le is töltheted a dalt a szintén megújult www.desperado.hu weboldalról!

KLIPPREMIER HÉTFŐN A MUSIC CHANNEL MŰSORÁN!

Az “Inside I Want You” című felvételhez természetesen videoklip is készült, amely 3 napos beharangozó kampány után március 14-én 17 órakor debütál a Music Channel műsorán. A premiert követően természetesen a VIVA TV-n is elindul a klip játszása, illetve online a www.desperado.hu oldalon is megtekinthető lesz.

Ne feledd:
DESPERADO – INSIDE I WANT YOU
Új sláger születik.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.