Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

Pély Barna Trio & The Magic Horns

Egy igazán exkluzív és különleges koncerttel zárja mozgalmas évét a Pély Barna Trio, azaz a B the first.

Ahogy mindenki, aki már hallotta a fiúkat játszani tudja, hogy elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, Rock, Funky, meg egy csipetnyi Blues jellemzi a Pély Barna Trio-t (B the first) és az élményt, melyet a közönség átél, amikor egy koncerten a zenekar a húrok közé csap.

Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar jazz- és könnyűzenei élet egyik sokszínű és meghatározó muzsikusa. Lendületes formációja, a B the first frontembereként legújabb oldaláról mutatkozik be, s a világszínvonalú produkció létrehozásában basszusgitáron Péterfi Attila, dobon Kottler Ákos igazi társai.

Az évzáró koncert különlegességét az adja, hogy a rajongók által már jól ismert B the first dalok most december 12-én, az Eötvös 10-ben, Budapesten a megszokottól eltérően fognak felcsendülni.

A trio ugyanis kiegészül két igazán tehetséges és ismert fúvóssal, hogy aznap este egy exkluzív produkcióval kápráztassa el mindazokat, akik a zenei aranykorok céljait és energiáit keresik a mai modern zenében is. Egy nagyszerű szaxofonos, Jelasity Péter – akinek neve ismerős lehet sokak számára a híres Ghymes együttesből – és egy kiváló trombitás, Koós-Hutás Áron – aki pedig a nagy népszerűségnek örvendő Pannonia Allstars Ska Orchestrában is feltűnik – működik közre ezen a különleges estén.

Nemsokára egy velük készült interjút is olvashattok oldalunkon, melyben reményeink szerint sok-sok kulisszatitkot fognak elárulni a Pély Barna Trio & The Magic Horns produkció tagjai a közelgő koncertről.

Egy biztos, hogy az igényes muzsika kedvelői számára igazi világszínvonalú zenei élményt tartogat december 12.-e Budapesten, az Eötvös 10-ben 20 órától!

A4_01_plakát

Jegyek kaphatók:

http://eotvos10.hu/eotvos10/index.php/programok/zene/item/121-pely-barna-trio-akusztikus-koncertje

http://www.pelybarna.hu                                                                     http://bthefirstmusic.com

http://www.facebook.com/pelybarna                                       https://www.facebook.com/bthe1st

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.