Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

PAPADIMITRIU ATHINA – Végtelen érintés

A dalok – csakúgy, mint a „Latin érintés” albumon – most is a szerelemről, a kapcsolatokról, örömről és fájdalomról szólnak. Olyan érzésekről, amik mélyen megérintik az embert. Ez az érintés nem ismer határokat, az ember mindenhol ugyanúgy születik, szeret vagy gyűlöl és búcsúzik. Ezekről a határtalan érintésektől sírt annak idején franciául Piaf, angolul Eric Clapton hangja és kiáltotta magyarul a világba magányát Cserháti Zsuzsa. Végtelen boldogsággal olvadt össze a zenével az ABBA és hirdette a barátság fontosságát Dionne Warwick vagy Máté Péter.  Athina a saját titkait foglalja most ezekbe a dalokba, melyek remélhetőleg megérintik a hallgatók lelkét.
Az album bonus dalaként a Művészetek Palotájában már hatalmas sikert aratott „Mama, kérlek” c. örökzöld hallható, Athina két színésznő lánya: Trokán Anna és Nóra tolmácsolásában.
A multimédiás felvételeken a „Latin érintés” két slágere látható, a Frida c. film Oscar-díjas dalát Athina Siménfalvy Ágotával énekli.
„Demjén, Charlie, Cserháti, a Gipsy Kings, Eric Clapton és az Extreme slágerei egyetlen érintésbe forrva hatnak az ember lelkére. Legyen blues vagy bossanova, nekem fantasztikus élmény egy gitár kíséretében énekelni ezeket. Hallgassák szeretettel a dalokat, amik most másképp szólnak.” – Athina
Tracklista:

 1. Apopse thelo na pio
 2. Quando, Quando, Quando
 3. Azért vannak a jóbarátok
 4. I say a little prayer
 5. Hymne a l’amour
 6. More than words
 7. Könnyű álmot hozzon az éj
 8. Summertime
 9. Tears in heaven
 1. A mi manera
 2. Hamu és gyémánt
 3. Money, Money, Money
 4. That’s what friends are for
 5. Thank you for the music

Bonus:

 1. Mama, kérlek

Multimédia:

 1. Besame mucho – Aranyág 2008
 2. Paloma Negra – Aranyág 2009

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.