Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Öt ismert magyar előadó utcazenésznek állt – elárulják miért tették

A jubileumi Comet-díjátadó ‘Legjobb férfi előadó’ kategóriájának jelöltjei már izgulnak, hogy vajon melyikük bizonyul idén a legjobbnak, s most együtt segítenek: Ákos, Fekete Dávid, Király Viktor, LL Junior és SP közösen utcazenéltek a budapesti Vörösmarty téren, hogy felhívják a figyelmet arra: bárki segíthet a bajbajutottakon. A fiúk arra buzdították az egyre terebélyesedő tömeget, hogy hívják az 1794-es segélyvonalat, vagy küldjék el az „ÁRVÍZ” szót SMS-ben, így 200 forinttal támogatva a most legjobban rászorulókat.
„Fontosnak tartom, hogy felhívjuk a figyelmet az árvízkárosultak megsegítésére. Június 6-án Miskolc városában koncertezünk majd, amely az árvíz által egyik leginkább sújtott térség. Én is felajánlottam egy összeget a város megsegítésére” – mondta a négyszeres VIVA Comet győztes Ákos.
Fekete Dávid is nagyon fontosnak tartja az árvízkárosultak támogatását: „Sokat szoktam jótékonykodni, most is egy 4 gyerekes családot támogatok, akiknek elmosta a házát az ár. Úgy gondolom, összefogással rengeteg rászorulón tudunk segíteni”- folytatta a sort Dávid.
Király Viktor sem először jótékonykodik. „Voltam már több árvízkárosultakat segítő rendezvényen is, mert úgy gondolom, hogy megérdemlik a segítséget azok az emberek, hiszen nem tehetnek róla, a természet kegyetlen játéka ez. Remélem hogy segít, ha mi is buzdítjuk az embereket, hogy figyeljenek oda a rászorulókra.”
L.L. Junior számos jótékonysági megmozdulást támogat, ám most személyes oka is volt annak, hogy részt vett az eseményen. „Igyekszem mindenféle karitatív tevékenység mellé állni, hiszen nekünk, énekeseknek, zenészeknek alapkötelességünk, hogy segítsünk, ahol tudunk. Ráadásul élnek rokonaim a Tiszántúlon, akik sajnos érintettek az árvízproblémában, ezért is vettem részt a buzdításban.” – árulta el Junior.
SP szintén a figyelemfelkeltés fontosságát hangsúlyozza. „Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét, hogy érdemes segíteni a bajbajutottakon.” – mondta a fiatal énekes.
A 10. VIVA Comet gála június 17-én lesz a SYMA csarnokban, ahol a Legjobb Férfi Előadó jelöltjei is fellépnek majd, az este folyamán pedig kiderül, ki nyeri a zöld-narancssárga gömböt.
zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.