Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Összeomlott a nagyszínpad egy kanadai fesztiválon

A hirtelen támadt vihar néhány másodperc alatt feldöntötte az Ottawa Bluesfest nagyszínpadát. Csak a szerencsén múlott, hogy mindössze néhányan sérültek meg. Egy férfi medence- és csípőtörést szenvedett, a hasába belefúródott a színpad egy darabja, de állapota nem életveszélyes. A zenészek is jól vannak.

A tizenkét napos és nevével szemben sok műfajt bemutató Ottawa Bluesfest nagyszínpadán a Cheap Trick játszott, amikor hatalmas vihar támadt. A szemtanúk szerint minden rendkívül gyorsan történt. A zenekar alig hagyta el a színpadot, amikor a szél belekapott a vászonba, és néhány másodperc múlva az egész építmény összeomlott. Szerencsére hátrafelé és nem a közönségre, így csak néhány embert kellett kórházba vinni.

Az első hírek arról szóltak, hogy egyikük állapota kritikus; később kiderült, hogy bár a férfinak eltört a medencecsontja, a csípője, a hasába pedig belefúródott a színpad egy letört darabkája, az életét nem fenyegeti veszély. A helyszínen, egy toronyban fotózkodott Ottawa polgármestere, Jim Watson is; őt egyik alkalmazottja mentette meg attól, hogy lezuhanjon öt emelet magasságból. A pánikba esett közönség a helyszínen található Canada War Museumba menekült a vihar elől, a biztonságiak, rendőrök és egészségügyisek felügyelete mellett. (Az illusztráció a Cheap Trick Facebook-oldaláról származik.)

quart.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.