Wednesday, June 12, 2024
spot_img

Latest Posts

Operacsillagok lépnek fel Mága Zoltán újévi koncertjén

– Az operaszínpadok csillagjainak sora, köztük Marcello Giordani szicíliai származású és Mario Frangoulis görög tenor lép fel Mága Zoltánnal közösen a hegedűművész hagyományos újévi koncertjén, a Papp László Budapest Sportarénában január elsején – mondta el az M1 aktuális csatorna műsorában Zsoldos Béla Liszt Ferenc-díjas zenész, a koncert művészeti vezetője.MágaZoltán-2012.06.16. (63)

    Hozzátette: a korábbi évekhez hasonlóan a koncert idén is két részből fog állni, az elsőben klasszikus zeneművek, komolyzenei produkciók, míg a másodikban népszerű könnyűzenei darabok és örökzöld filmzenék szólalnak meg. A koncerten Mága Zoltánt és vendégeit 70 tagú zenekar, a 100 tagú kórus, a szintén 100 tagú fúvószenekar és egy 60 tagot számláló tánckar segíti majd a színpadon.
A második részben a hazai könnyűzenei élet kiválóságai közül Szulák Andrea, Szekeres Adrien, Charlie és a Kossuth-díjas zongoraművész, Szakcsi Lakatos Béla is fellép. Szintén a Prima Primissima-díjas hegedűművész vendége lesz a nyolcadik alkalommal megrendezett újévi gálaesten Törőcsik Mari, Bodrogi Gyula és Molnár Piroska, a nemzet színészei is – hangsúlyozta Zsoldos Béla.
Hasonlóan az idei évhez, a produkció a budapesti koncertet követően Bécsben is megtekinthető lesz 2016. január 3-án.

MTI

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.