Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Öngyilkos lett Winehouse?

Szándékosan túladagolhatta a kábítószert Amy Winehouse – írja a tegnapi brit sajtó, bár a toxikológiai vizsgálat végleges és részletes eredményére valószínűleg még heteket kell várni.

Szándékosan túladagolhatta a kábítószert Amy Winehouse – írja a tegnapi brit sajtó, bár a toxikológiai vizsgálat végleges és részletes eredményére valószínűleg még heteket kell várni.

A Daily Mirror egyik forrása a bulvárlap tegnapi cikkében kijelenti: a 27 évesen elhunyt énekesnő halála előtt „végső, önpusztító” drogozásba kezdett, miután „dühödt veszekedésbe” bonyolódott volt barátjával, Reg Traviss filmrendezővel. Traviss állítólag fültanúja volt annak, hogy Amy Winehouse telefonon beszélt börtönben ülő exférjével, Blake Fielder-Civillel, aki betörésért és tűzfegyver illegális birtoklásáért 32 hónapos szabadságvesztését tölti.

A Mirror forrásai szerint a telefonbeszélgetés után bontakozott ki a hangos veszekedés az énekesnő és Traviss között, majd a filmrendező otthagyta Amyt. A lap által idézett bennfentesek szerint Amy Winehouse ezután „36 órás whisky-, kokain- és herointivornyába” kezdett. Az egyik forrás szerint „attól kell tartani”, hogy szándékosan több heroint adagolt magának „a szokásosnál”, mivel már „azzal sem törődött, hogy túléli-e, vagy sem”.

Amy Winehouse házának környéke zarándokhellyé vált, rajongói virágokkal és mécsesekkel róják le kegyeletüketAmy Winehouse házának környéke zarándokhellyé vált, rajongói virágokkal és mécsesekkel róják le kegyeletüket

A szombaton elhunyt énekesnő családja azonban „képtelenségnek” nevezte azokat a beszámolókat, amelyek szerint halála előtt nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott volna. Mi több, a The Sun című bulvárlap – által idézett tegnapi rendőrségi források szerint Amy Winehouse lakásában nem is találtak drogot, sem drogfogyasztásra utaló eszközöket. „Nem voltak üres üvegek, fecskendők vagy más, kábítószer-fogyasztáshoz szükséges kellékek. Annak sincs nyoma, hogy hányt volna” – írja hivatalos forrásra hivatkozva a lap.

Sajtóértesülések szerint az énekesnőt ma temetik – a zsidó hagyományok szerint a temetésnek a halál beállta után 24 órával meg kellett volna történnie, de a haláleset körülményeinek kivizsgálása miatt az énekesnő esetében ez nem lehetséges. Hozzátartozói úgy nyilatkoztak, még aznap eltemetik, amikor a boncolás után a hatóságok kiadják a családnak a holttestet.

Megjelent az első Amy Winehouse-emlékdal

Amy Winehouse szombati halála után egy nappal már meg is jelent az első Amy Winehouse-emlékdal: M.I.A., a Srí Lanka-i tamil származású brit rapper-énekesnő 27 című dalát tette közzé.

„Ezt a dalt még a Vicki Leekx előtt vettem fel, de sosem adtam ki, egy befejezetlen demo. Nyugodj békében, Amy!” – írta a Twitteren a 36 éves Mathangi „Maya” Arulpragasam. A dalban olyan lányról van szó, akit hiába vittek újra és újra elvonóra.

manna.ro

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.