Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Oláh Ibolya bevállalta! "El merem mondani"

Boltokba került “El merem mondani” címmel Oláh Ibolya 3. lemeze, mely – mint azt címe is mutatja – eddigi legőszintébb, legkitárulkozóbb albuma, hiszen eddigi életéről, érzéseiről, és az elmúlt évek történéseiről szólnak dalai, melyeket Valla Attilával, Orbán Tamással és Szűcs Norberttel közösen készítettek.
Az újdonságok lírai hangvételűek, ugyanakkor változatosak és színházi hangulatúak, így valószínűleg később színházban hallhatjuk majd őket. Ez a lemez áll a legközelebb az énekesnő szívéhez az eddigiek közül. A dalok mindegyike a gondolatait tükrözi, a szövegek megírásában ő is részt vett.
„Végre olyan lemezt alkothattam, ahol minden egyes szám rólam szól, olyanok ezek a dalok, mintha a saját gyerekeim lennének. Kicsit olyan érzés, mintha lemeztelenednék a világ előtt, hiszen aki meghallgatja ezeket a dalokat, az megismerheti, hogy milyen is vagyok valójában. Ezért gondoltuk úgy, hogy a legjobban egy művészi fotósorozat tudná kifejezni az album hangulatvilágát, ahol megmutatom magam a világnak – kívülről és belülről egyaránt”
A borítón a lemezhez illeszkedve, fekete-fehér művészi aktfotók szimbolizálják a dalokban tapasztalható lelki kitárulkozást.
„Először nagyon féltem a fotózástól, aki ismer, pontosan tudja, hogy távol áll tőlem ez a szexi, nőcis stílus. Mivel azonban ezen a lemezen az eddigi életemet dolgoztuk fel, tehát őszintén énekelek az érzéseimről, úgy döntöttem, elfogadom a stáb koncepcióját: a lelki kitárulkozást a borítófotóval is szimbolizáljuk.” – mondta Ibolya.
www.zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.