Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Október 15-én Bukarestben lép fel David Guetta

2010. október 15-én Bukarestbe látogat a földkerekség jelenleg legnépszerűbb tánczenei művésze, DAVID GUETTA. A Deadcode Production exkluzív nemzetközi rendezvénysorozata, a DIAMOND SERIESkeretében a francia szupersztár Bukarest mellett Pozsonyban, Debrecenben és Prágában is fellép.

Az eseménynek Románia egyik legnagyobb rendezvénycsarnoka, a ROMEXPO fog helyet biztosítani. A rendezvény páratlan hangulatát a csúcskategóriás hangrendszer, valamint az extra vizuális elemeket felvonultató fénytechnika fogja biztosítani.

Negyedik szerzői albuma, a tavaly augusztusban megjelent One Love elképesztő sikereinek köszönhetően David Guetta diadalmenete idén is töretlenül folytatódik tovább.
Az olyan popsztárok, mint a Black Eyed Peas, Akon, vagy Kelly Rowland közreműködésével elkészült nagylemez világszerte hónapok óta ostromolja a dance chartok és lemezeladási listák élmezőnyét, az album legütősebb dalai pedig állandó főműsoridős szereplői a zenei TV-knek és a rádióknak.

David munkássága nem kerülte el a globális zeneipar legfontosabb díjának számító  Grammy Awards ítészeinek figyelmét sem: az idén januári díjkiosztóra négy kategóriában jelölték, és a Kelly Rowlanddel elkészített When Love Takes Overrel sikerült is bezsebelnie egy díjat.
Az International Dance Music Awards idén márciusban tíz kategóriában jelölte Davidet, melyekből végül négy elsőséget tudott megkaparintani. A Legjobb Producer, a Legjobb Európai DJ, a Legjobb Pop Dance Dal (David Guetta feat. Kelly Rowland – When Love Takes Over), mellé a Legjobb Szerzői Albumnak (One Love) járó díj is felkerült tekintélyes dicsőséglistájára.

Az október 15-én 21 órakor kezdődő rendezvényre az Eventim jegyterjesztő hálózatában (Germanos, Orange, Vodafone, Domo boltok, Humanitas és Carturesti könyvesboltok) illetve a www.eventim.ro oldalon lehet jegyet vásárolni. Érdemes igyekezni, hiszen az első 1000 belépőt 95 RON-ért lehet beszerezni. Ezt követően az ötezredik eladott jegyig 110 RON lesz az ár, majd 120 RON-ért lehet megvenni őket egészen a rendezvény napjáig. A helyszínen egy jegy ára 135 RON lesz.

A rendezvényre VIP jegyeket is piacra dobnak korlátozott számban. A 300 lejes GOLD VIP jegyek birtokosai a színpad melletti kényelmes exkluzív teraszból élvezhetik a műsort italkülönlegességek társaságában, a 160 lejes SILVER VIP jegyek tulajdonosainak pedig a színpaddal szembeni galériában biztosítanak helyet.

A rendezvényen való  részvételre a 16 éven felüliek jogosultak.

David Guetta bukaresti fellépéséről a www.davidguettaparty.ro címen lehet további információkat beszerezni. Az esemény szervezője a Deadcode Production, partnere a Félsziget Fesztivál.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.