Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Okostelefonnal készült a PASO új klipje

Kizárólag okostelefonnal készült a Pannonia Allstars Ska Orchestra legújabb klipje a No Love In Town EP címadó dalához. Az új dalokat, a klipet és egyéb tartalmakat már el lehet érni egy Android rendszerekre fejlesztett PASO alkalmazáson keresztül. Magyarországon korábban nem volt arra példa, hogy egy zenekar ebben a formában jelentesse meg a lemezét.

Teljes egészében okostelefonnal rögzített felvételeket használt fel legújabb videóklipjében a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). A No Love In Town annak az EP-nek a címadó dala, amely nem CD-n vagy a honlapról gombnyomással letölthető változatban, hanem egy applikációban jelent meg.  Ennek a koncepciónak a része az okostelefonnal készült videóklip is.

– A testvéremet látogattam meg New Yorkban, és közben vendégként felléptem a Toasters születésnapi koncertjén is, ami az amerikai kiadónk (Megalith Records) főnökének a zenekara. A látogatás jó apropó volt arra, hogy leforgassuk a klipet, mert a No Love In Town szövege és hangulata remekül illik a városhoz. Nagyjából két-két és fél nap alatt vettük fel a jeleneteket Manhattan olyan ismert részein, mint például a Times Square vagy a Central Park. Főleg a húgom volt az operatőr, de néha én is besegítettem, magam előtt tartva az okostelefont futottam keresztül-kasul az utcákon. A klip vázlata megvolt, de a szerencsés véletlenek is a kezükre játszottak. Utcazenészekről például mindenképpen akartunk forgatni, de arra nem számítottunk, hogy még a metrókocsiban is találkozunk velük, így végül a dal minden hangszeres szólójához sikerült egy-egy helyi zenészt párosítani a klipben. A történet szerint a szerelmet hiába keresve szaladok végig a városon, a két nap alatt 20-25 kilométert tettem meg így – mondta KRSA, a Pannonia Allstars Ska Orchestra énekese.

A No Love in Town című, öt dalt tartalmazó EP-t az Android rendszerű okostelefonok tulajdonosai  december 12-ig ingyen tölthetik le a PASO applikáció segítségével. A normál, az EP-t nem tartalmazó alkalmazást utána is ingyen tölthetik le és használhatják a rajongók, míg a két hét letelte után a kislemezt is tartalmazó premier alkalmazás pár száz forintos, jelképes összeg fejében lesz hozzáférhető. A Red Bull MOBILE ügyfelei azonban ezt a premier alkalmazást az említett időszak letelte után is ingyenesen tölthetik le egy személyre szabott kóddal a Red Bull MOBILE portálján keresztül. Az iPhone és iPad tulajdonosok várhatóan januárban érhetik el a zenekari tartalmakat az iOS rendszerekre fejlesztett PASO alkalmazáson keresztül, melyet az Androidos változathoz hasonlóan a HelloAndroid.com csapata készít majd. A No Love in Town EP pólón is megjelenik azok kedvéért, akiknek nincs okostelefonjuk. Az érdeklődők a ruhadarabokban egy kódot találnak, ami segítségével a PASO honlapjáról tölthetik le az EP-t.

A PASO-t decemberben két kiemelt fellépésen hallhatja élőben a közönség. A zenekar december 19-én a jótékonysági Cipősdoboz koncerten lép fel az MR Szimfonikusokkal a Papp László Budapest Sportarénában. A két ünnep között, december 28-án a Bëlga együttessel közösen játszik a PASO a budapesti Barba Negra Music Clubban.

A klip itt látható:

http://www.youtube.com/watch?v=-KWW6Xv8dug

Az App linkje:

https://market.android.com/details?id=com.helloandroid.paso

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.