Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Noémi Virágot két kategóriában is jelölték a Viva Cometen!

Egy év telt ez azóta, hogy a fiatal énekesnő bemutatkozott Mindennapok című lemezével. Most 2010-ben is jelölték mégpedig két díjra is! Lássuk, hogy mi minden történt az énekesnővel az elmúlt pár hónapban.
Noémi Virág 2009. februárjában tűnt fel Hiányzol című dalával és klipjével, ezt követően májusban pedig végre megjelent bemutatkozó lemeze is, Mindennapok címmel. A Neo Tones zenekar egykori tagja úgy érezte, itt az idő, hogy szólóban is debütáljon, és első albumára kedvenc saját szerzeményeit rögzítette.
A VIVA Comet 2009-es díjátadóján Legjobb új előadó kategóriában jelölték, és az eseményen fel is lépett 2009. júniusában, Bencsik Tamarával és Kovácsovics Fruzsinával. Ezek után tavaly júliusban elkészült Soha még című számára forgatott vidám klipje, ami a nyár egyik slágere lett, valamint elindult a nyári fellépések sorozata is.
Ősszel aztán robbant a bomba, hiszen Noémi Virágot kérték fel a világsztár Anastacia előzenekarának. Az énekesnő élőben, több ezer ember előtt is bizonyította, hogy ő és a dalai megállják a helyüket.
A folytatásban elkészült Noémi Virág harmadik klipje is, a Melletted ébredek című dalhoz, melyben az énekesnő egy új, nőiesebb oldaláról mutatkozott be.
Eközben egyre gyűltek a rajongók, akikkel Noémi Virág a közösségi oldalain és emailben is tartotta a kapcsolatot. Az így összeverődött társaság pedig Noémi Virág klub néven most már rendszeresen egybegyűlik, hogy a fellépéseken kívül is találkozhasson az énekesnővel és hallja őt élőben énekelni.
Noémi Virág teljesen lenyűgözi azokat, akik megismerik, mivel személyiségével és hangjával is képes az emberek szívéhez szólni.
Már most garantált, hogy a VIVA Comet 2010 életre szóló élmény lesz az énekesnő számára, akit két kategóriában is jelöltek: bekerült a 2010-es év legjobb női előadói közé, és a szakmai zsűri előtt megmérettetik a Melletted ébredek című klipje is.
– Ez a két jelölés számomra csodálatos, leírhatatlan érzés! Öt éves korom óta muzsikálok, a zene a mindenem. Hatalmas elismerés, hogy méltónak tartanak engem arra, hogy saját szerzeményeimmel felvértezve versenybe szálljak egy ilyen erős mezőnyben. – nyilatkozta Noémi Virág.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.