Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

No Thanx új klip, új énekes

Tavaly ősztől új énekessel büszkélkedhet a No Thanx. Rolit a banda egy koncerten hallotta először énekelni. Nem sokkal később, mikor korábbi frontemberüktől elváltak, egyöntetűen Roli jutott eszükbe, aki örömmel elfogadta a felkérést.
A 22 éves kecskeméti srác régóta énekel amatőr rock bandákban, és a zenélés mellett a Műszaki Főiskolán tanul.
– Szinte új családot kaptam a NoThanx-el. Remélem, a váltás a közönség számára is pozitív lesz; én teljes erőbedobással dolgozom ezen a csapat összes tagjával együtt. A No Thanx megalakulása óta eltelt pár év, a készülő új albumunk is érettebb lesz,  és kicsit ráerősítettünk a rockosabb vonalra . – meséli Roli.
Se kép, se hang című első kislemezükhöz árpilis közepén forgatják a klipet, melynek főszerepében már Roli lesz. Az énekes a klip elején öltönyös yuppit alakít, aki az idegösszeomlás szélére kerül, és a mentők viszik el. Főhősünk a klip végére a rock zenében lel feloldozást, és megtalálja önmagát. ’Köszöni nem’ kér tovább az örültek házából, a rock zene az egyetlen út számára…, ahogy a No Thanx számára is.
A klipet hamarosan követi az új No Thanx album is. Az első kislemezével megegyező címen (Se kép, se hang) megjelenő lemezt május végétől hallgathatják meg a rajongók.
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.