Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Nikolas világsztárokat utasított maga mögé

Takács Nikolas az egész ország szívébe belopta magát mikor az X-Faktor válogatóján először elénekelte a Hallelujah című dalt. Az énekes a mai napig Magyarország kedvence, amit legutóbb a Class Fm karácsonyi szavazásán is bebizonyított.

A leghallgatottabb országos kereskedelmi rádió év végi versenyén 2011 nagy felfedezettje olyan legendákat győzött le, mint Amy Winehouse és Bryan Adams. A Class Fm hallgatói a legjobb karácsonyi dalra voksolhattak két héten keresztül, ahol az abszolút kedvenc és a szavazás nyertese Takács Nikolas és a Hallelujah lett, maga mögé utasítva több, mint húsz vetélytársát.

Takács Nikolas világsztárokat utasított maga mögéAz énekes boldogan vette tudomásul a győzelmét.
„Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki rám és a dalra szavazott. Borzasztóan jó érzés, már maga a jelölés is megtisztelő és az, hogy nyerhettem leírhatatlan érzés! Hálás vagyok a Class Fm-nek a lehetőségért, nagy köszönettel tartozom az ország leghallgatottabb rádiójának! Hamarosan megérkezik az én ajándékom is.” – üzente Nikolas.
A meglepetésen az énekes már gőzerővel dolgozik, új dalokkal készül az új évre, amelyekkel a Class közönsége is hamarosan találkozhat, hiszen az ország legnépszerűbb rádiója 2012-ben is a legfrissebb slágereket hozza el hallgatóinak!

kakukk.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-GhvrW0ed48&feature=youtu.be[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.