Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

NIGHTWISH – MÁRCIUSBAN ÚJ KISLEMEZ JÖN EGY KIADATLAN TÉTELLEL

A Budapest Sportarénában április 29-én fellépő Nightwish március 2-án egy új kislemezzel jelentkezik, amelyre a címadó dal, a The Crow, The Owl And The Dove albumos, editált és instrumentális verziója mellé feltesznek egy eddig ki nem adott tételt The Heart Asks Pleasure First címmel. A Zongoralecke című 1993-as, 3 Oscar-díjat kapott film egyik betétszámának átdolgozása is két verzióban kerül a kislemezre, az egyik instrumentális lesz.
A finn szimfonikus metal csapat 2012-es turnéja január 21-én veszi kezdetét egy különösen látványosnak ígérkező Los Angeles-i bulival, két nappal korábban pedig a hollywoodi Key Clubban lépnek fel Tuomasék, ám ezen a ‘titkos’ klubkoncerten a Rubber Band Of Wolves álnéven játszanak majd.
Az Európában december elején megjelent Imaginaerum album – a második lemezük Anette Olzon énekesnővel – Finnországban napok alatt lett tripla platina, több mint 60 ezer eladott példánnyal, nemrég pedig Németországban aranyozódott be a lemez, ahol már 100 ezernél is több rajongó vásárolta meg a CD-t.

http://hammerworld.hu/2012/01/14/nightwish-marciusban-uj-kislemez-jon-egy-kiadatlan-tetellel/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.