Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

NICKELBACK – HERE AND NOW

Megjelent a többszörös platinalemezes Nickelback új albuma “Here and Now” címmel. A korongot beharangozó dal, a “When We Stand Together” már a hazai rádiók kedvence.

A Nickelback napjaink egyik legnépszerűbb rockzenekara világszerte több mint 50 millió eladott albummal. 2001-es első nagy durranása, a “How You Remind Me” óta a banda 18 kislemezzel ostromolta a különböző slágerlistákat. A “Here and Now” című új lemez producere maga a zenekar volt. Ez a Nickelback hetedik stúdióalbuma, a háromszoros platina 2008-as “Dark Horse” óta pedig az első.
“Megvoltak az elképzeléseink, amikor beléptünk a stúdióba, és meg is valósítottuk őket. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, és alig várjuk, hogy bemutassuk a rajongóinknak!” – meséli a frontember Chad Kroeger az új anyagról.
Első kislemeznek a banda egy olyan dalt választott, amely a rockzene szerelmeseit és a mainstream közönséget egyaránt megszólítja. A “When We Stand Together” című felvételhez videoklip is készült, amely itt megtekinthető.
NICKELBACK – Here and Now tracklista
1. This Means War
2. Bottoms Up
3. When We Stand Together
4. Midnight Queen
5. Gotta Get Me Some
6. Lullaby
7. Kiss It Goodbye
8. Trying Not To Love You
9. Holding On To Heaven
10. Everything I Wanna Do
11. Don’t Ever Let It End
12. When We Stand Together
További információk és hírek:
www.nickelback.com
www.magneoton.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.