Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Nemjuci – Grand Mexican Warlock – Run Over Dogs koncertek

nemjuci_grandmexicanwarlock_roncs_2013Roncs Bár Debrecen 
(Csapó u. 27.)
 
2013. március 9.

A tavalyi közös koncertet követően idén is karöltve indul Debrecenbe a Nemjuci és a Grand Mexican Warlock.
Az 5 éves Nemjuci 2013 februárban országos turnéra indult!
Kedvenc klubjaik mellett olyan állomásokat is érintenek, ahol eddig még élőben nem tapasztalhatta a közönség mindazt a magával söprő energiát, 100%-os odaadást és nem utolsó sorban Juci elképesztő vonzerejét, amitől a banda ritka csemegének számít a magyar zenei palettán.
A zenekar ideológiája, ami a környezetvédelem, a tudatos vásárlás és az újrafelhasználás, olyan különleges hozzávalókkal ízesíti a bandát, mint például a hulladékból készült tokba rejtett második nagylemez, a Nemjuci Turi, – Juci által turkált ruhák, apró Nemjuci logóval vagy a még ennél is elragadóbb Nemruci butik a főváros szívében.
Gyere és ünnepelj a zenekarral, győződj meg a saját szemeddel és füleddel arról, hogy ez bizony Nemcsalás, Nemámítás, Nemjuci!
A Grand Mexican Warlock zenekarról pedig úgy tűnik, hogy kerülik a nyilvánosságot mostanában, valójában csak arról van szó, hogy a második nagylemez előkészületein kívül nemigen akarnak mással foglalkozni. Ennek némileg ellentmond, hogy tavasszal azért becsusszan egy röpke három hetes Európa turné, valamint néhány hazai koncert is – így például egy debrceni Roncsbár – továbbá két gyönyörű live videóval is előrukkoltak nemrégiben.
http://www.youtube.com/watch?v=y9YBwDbP9PA
http://www.youtube.com/watch?v=YxS5A4r6GZM
Vendégük a Juci kedveltjei, a Run Over Dogs.
21:00 Run Over Dogs
22:00 Nemjuci
23:00 Grand Mexican Warlock
Jegy 1000.-
Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/351280264987100

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.