Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Nem lesz énekescsere, Steven Tylerrel turnézik az Aerosmith

Énekese nélkül a zenekar nem különösebben érdekelte a koncertszervezőket, ezért az Aerosmith-nél lekerült a napirendről Steven Tyler lecserélése. Az első európai dátumokat már be is jelentette a menedzsment.
Az Aerosmith és Steven Tyler hidegháborúja immár hónapok óta téma a zenei sajtóban, ám úgy tűnik, a napokban közös nevezőre jutottak a felek, és az együttes eredeti énekesével kezdheti meg az idei turnézást. Joe Perry gitáros nemrégiben még azt nyilatkozta, hogy Tyler elvonókúrája, majd tervezett operációja miatt legalább egy évig nem lesz bevethető, ezért a kiesés időtartalma alatt mással pótolja őt a zenekar. Az énekes nem hagyta annyiban a dolgot, és ügyvédje közvetítésével meggyőzte Perryéket: vele kezdjék az idei koncertezést. 
 
Az első európai fellépéseket már lekötötte a menedzsment, júniusban az angliai Download fesztiválon és a svédországi Solversborgban rendezett rockfeszten biztosan fellép az Aerosmith, s hamarosan bejelentik a többi koncertet is.  
 
“Tyler nélkül nincs Aerosmith. Semmi értelme más énekest keresni, mert az már nem ugyanaz. Egy Tyler nélküli Aerosmith-koncert lehetősége szóba sem került nálunk” – mondta a Download fesztivál promótere, utalva rá, hogy az énekes rehabilitálása nélkül az együttes aligha tudott volna érvényesülni.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.