Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Nem akar csak az értelemre hatni Papadimitriu Athina

A művésznő szinte jobban ragyog, mint valaha. Új lemez, sikeres koncert, pódiumbeszélgetések, gyönyörű gyermekek és tervek. Csak egy hang és gitár. Ennyi kell az Érintéshez..
Az erre a névre keresztelt lemezsorozata sikeresen tört be a piacra Athinát ismét a hazai élvonalba repítetve, ami az énekesnői karrierjét illeti. Bizonyít minden fronton és szerencsésnek tartja magát, hogy három gyönyörű gyermek boldog édesanyja lehet. A latin zene pedig a vérében van.
A Latin érintés és a Végtelen érintés már megszületett, de nincs megállj, jönnek majd szépen sorban az Érintések, ahogy az idő halad előre, úgy bővül majd a lemezkínálat és a repertoár. Egészen addig tervben van a folytatás és az élő zene varázsának átadását, amíg a szíve
viszi előre és érzi: a közönség megérti a szeretet üzenetét a dalokból. A művésznő ragaszkodik hozzá, hogy a görög vonal mindenképp jelen legyen a soron következő lemezek is.
— Csak egy hang és egy gitár. Teljesen élő, természetes hatás, semmi gépi. Az érzelmekre szeretne ez is hatni. Csak picit kitágítottuk a határokat. Térben és időben végtelen. Innen jött a címe is: Végtelen érintés. Lesznek benne magyar, latin, spanyol, francia, görög slágerek. Azt gondolom, ha megteremtődnek azok a csendek, amiket ezek a dalok követelnek meg, akkor esetleg meghalljuk azt a hangot, amit érdemes követni, és követjük az utat, amelyeket az ösztöneink követelnek tőlünk. Sokkal többre tartom az ösztönöket az értelemnél. Túlontúl okosak vagyunk, túlságosan ki van találva minden, pedig a szívünk sokkal igazabb utat jelöl ki számunkra, csak nem nagyon figyelünk rá oda. Ez a lényege a zenéinknek — mondta el Athina.
Az emberek pedig úgy tűnik meghallják, amit az énekesnő közvetíteni kíván. Akad, aki a cd-t betette az autójában lévő lejátszóba, és azóta sem vette ki onnan. Ha úton van, mindig ezt hallgatja. Többen személyesen is elmondják Athinának hogy milyen érzelmeket váltott ki
belőlük egy-egy dal a lemezről. Van, aki elsírja s van aki boldognak érzi magát tőle. A lényeg: érzelmeket gerjeszt, s a célját ezzel elérte a küldetés.
— Több dolog alapján döntöttük el mely nóták kapjanak helyet a korongon, mert nagyon sok dal közül válogathattunk. Ahogy meghallottam, elkezdett bennem kavarogni valami érzés. Na akkor azt biztosan kiválasztottam. Azt tudom előadni, közvetíteni. Ha csak az értelmemre
hatott, az a zene nem érdekelt. Csak az, ami felébresztett bennem valamit — zárta a művésznő.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.