Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Négy új albummal jelentkezik a Bëlga

A tavasz és a nyár a Bëlgáról szól idén, az együttes négy új stúdióalbummal is jelentkezik, márciustól júniusig minden hónapban kijön egy-egy lemez. A formáció tagjai honlapjukon bővebb információt is adtak a kiadványokról.
Az első két lemez – vagyis a márciusi és az áprilisi – koncept album lesz, előbbi a politikáról, illetve a választásokról szól, a második pedig egyfajta oktatási segédanyag. Májusban “klasszikus” Bëlga-anyag várható, míg a sorban az utolsó lemez “csak a koncepció végső kútba hajítása végett nevezhető koncepciónak”.
“A politika szűz terep nekünk. Még nem írtunk kifejezetten politikai számokat, pedig a téma az országban hever. A lemez egyébként nem 100% politikai témájú, olyan értelemben, hogy nem csak a politikusokról szól, hanem az őket választók egyes tulajdonságairól is” – olvasható az együttes hivatalos honlapján a tagok előzetese az első albumról.
A négy lemez mindegyike ingyen letölthető lesz az oldalról, azonban a kiadványok megjelennek CD-n is.
“A részletek februártól folyamatosan derülnek majd ki. Mind a négy lemez más helyzetgyakorlat kíséretében fog megjelenni. Az elsőhöz, a politikai lemezhez csak koncerteken lehet majd hozzájutni, kb. 400 forintért, limitált példányban, pont egy aranylemeznyiben. Aki szeretne egyet, annak március-áprilisban el kell fáradnia valamelyik koncertünkre. A többiről most még nem beszélünk” – áll az előzetesben. 
est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.