Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

NÁKSI & BRUNNER ÚJ VIDEOKLIPJÉBEN MEGMUTATJA, MILYENNEK LÁTJA A BALATONT!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UaiYWitU6jk[/youtube]Ha van image klip, akkor ez pedig 100%-osan az érzések által vezérelt “feeling klip”. Röviden így jellemezhetjük Náksi & Brunner vadonatúj, “Balaton” című videoklipjét, amely bemutatja, hogyan látja hazánk első számú DJ-párosa a magyar tengert.
“A Balaton minden magyar szívében és emlékeiben ott van. A Balatont látni kell, érezni a feelinget, a bulikat, a vízibiciklit, a hekket, a lángost – minden évben legalább egyszer!” – meséli Náksi Attila, aki ezzel tökéletes magyarázatot is ad arra a kérdésre, hogy vajon miért épp a “Balaton” címet kapta új daluk.
Az elmúlt hetek viszontagságos időjárási körülményei ellenére végül gyönyörű képek születtek a Balaton című klip anyagának rögzítésekor. Külön érdekesség, hogy Náksi Attila és Brunner Zsolt ezúttal a forgatási és a vágási munkálatokból is kivették részüket, s így tudták érzéseiket szinkronban tartani a dal és a videoképek “összehangolásakor”.
A kétperces kisfilmből tehát kiderül, milyennek látja a Balatont Náksi & Brunner, illetve – mivel a buli sem maradhat ki a balatoni nyárból – betekintést nyerhetünk az idei Balaton Sound legforróbb eseményeibe, amelyen egyébként a STEREO PALMA, azaz Náksi & Brunner is fellépett.
Az igen sikeres dalpremiert követően a klip is a zene.hu-n debütált! A video a YouTube-on az alábbi képre vagy ide kattintva akár HD minőségben élvezhető!
Oszd meg Te is balatoni élményed, fotód, videód: www.facebook.com/ilyen.a.balaton
NÁKSI & BRUNNER VILÁGSZTÁROKKAL INDUL HOSSZÚ HÉTVÉGÉRE
Az elmúlt héten a Palace-ban megrendezett közös buli Náksi & Brunner, valamint DJ Manian közremuködésével csak bemelegítés volt a mostani hosszú hétvége elott Magyarország elso számú DJ-párosa számára.
Augusztus 5-én, csütörtökön ugyanis jön a ráadás: Náksi & Brunner ismét a siófoki Palace Dance Clubban látja vendégül a német DJ Maniant. A Cascada, a Spencer & Hill, a R.I.O. és Dave Darrell producereként elhíresült DJ egészen biztosan ezúttal is 100%-os partit fog prezentálni Náksi Attila és Brunner Zsolt segítségével.
Siófokból sohasem elég: ennek szellemében másnap, azaz augusztus 6-án ismét a STEREO PALMA aka Náksi & Brunner pörgeti a legjobb klubslágereket a Palace-ban. Ezúttal azonban a világsztár fellépok Olaszországból érkeznek. Ezen a péntek éjszakán ugyanis Nicola Fasano & Steve Forest, azaz Pitbull producerei forrósítják fel a hangulatot. A Palace hazai vonalát erosíti még Bárány Attila, DJ Newl, Revolution és Toto Jr. A STEREO PALMA következo fellépésére még ugyanezen az éjszakán a Balatonmáriafürdon található Black Magic Clubban kerül sor a rezidensek, Módos és Sulák társaságában.
A hétvégét Náksi & Brunner Sopronban, a gyönyöru Colosso Live falai között zárja augusztus 7-én, szombaton. Itt is egy nem akármilyen bulira számíthat az északnyugat-magyarországi közönség, hisz az éjszaka folyamán a DJ-pultban ismét a Pitbull “I Know You Want Me” és az “Oye Oye” címu slágerek producerei, Nicola Fasano (IT) és Steve Forest (IT, UK), valamint a STEREO PALMA és c.Molle pörgetik majd a legjobb korongokat!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.