Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Nagyszabású lemezbemutatóval zár a Depresszió

Telt házas lemezbemutató turnéjának budapesti záró koncertjéhez érkezett a Depresszió zenekar.

A 3 éves előkészületek után, rekordhosszúságú stúdiómunkával készült Vízválasztó című új album, már a megjelenés hetében a Mahasz lista első helyén nyitott, és még két hónap elteltével is a Top 40-ben található. A korongon hallható 12 dal nem csak a zenekar számára „vízválasztó”. A kritikusok és a rajongók véleménye szerint is ez a csapat legerősebb lemeze, tehát a ráfordított idő és energia meghozta gyümölcsét.

A hatodik stúdióanyaghoz forgatott első klip, a Te vagy a szerem című fogós, laza, de tartalmas dalhoz készült.  A hazánkban elsőként használt vizuális eszközökkel rögzített videó megjelenésével a Youtube-ra hivatalosan feltöltött felvételek összesített nézettsége elérte az egymilliót.

A nyitódal és az album sikere a koncertekre is kihatott, ezért az őszi turnén minden városban telt ház előtt játszott a zenekar, és többször is megdöntötte a korábbi nézőszám-rekordjait.

A sikeres országjárás méltó lezárására november 19-én kerül sor Budapesten. A megújult Club 202 Live Music Hall-ban exkluzív show keretein belül hangzik majd el számos koncertfavorit, és hat új dal a „Vízválasztóról”. A nagyszabású koncert előzenekarai a Nikson és a Blind Myself lesznek, akik után pontosan 21:30-kor robban színpadra a Depresszió.

http://www.depressziomusic.hu

http://www.facebook.com/depressziomusic

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.