Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Nagy tali 20: Andrea soha nem cseréli le Dredet és Dorist

Ismét itt a nagy sikert aratott Nagy Találkozások című rovatunk, amelyben mindenki elmesélheti, sőt meg is mutathatja, milyen is volt az a bizonyos találkozás a nagy-nagy kedvenccel. Most Váradi Andreát mutatjuk be, akinek a nagy találkozást Dreddel és Dorisszal hozta össze a sors.
Dred és Doris a legnagyobb kincs a világon! De komolyan. Nekem ők azok, akik erőt tudnak adni sokszor. Nem felejtették el, hogy honnan is indultak. Ez pont jó így. És talán ők lehetnek az élő példák arra, hogy bármit elérhetsz, ha teszel érte. Nekik sem az ölükbe hullott az egész, meg kellett dolgozniuk érte. Sokan azt gondolják egyébként, hogy mindenki, aki a médiában megfordul,az csak saját magát látja a világban. Pedig ez nincs így. Pont, hogy ők élnek a világért, azért hogy jobbá tehessék.

Dorisban egy fantasztikus, őszinte emberre leltem. Először iwiwen kezdtünk el levelezni, majd a jászalsószentgyörgyi, rá egy hétre pedig a szolnoki fellépésükön találkoztunk újra. Azt kell hogy mondjam: pozitív csalódás volt.

Ismerd meg a többi Nagy Találkozást is!

Nem esik nehezére kedves emberekkel, kedvesnek lenni. Nagyon megszerettem mint embert. Tudom és érzem, hogy törődik velem és ez mindennél többet jelent. Többnyire általában mindenki alábecsüli egy mosoly, egy simogatás, egy kedves szó, egy figyelő tekintet, egy őszinte bók vagy csekélyke törődés erejét, pedig mind képes rá, hogy az ember lelkét ápolja, Főleg ha egy olyan teszi ezt, akit szeretünk.

Az egy biztos : Őket nem cserélném le soha senkire. Mindig kitartok mellettük egész életemben.

Várjuk az történeteket és a képeket!

Ha érzel magadban elég bátorságot ahhoz, hogy egy egész ország előtt megmutasd, ki is a kedvenc előadód, akkor nem kell mást tenned, mint a nagy találkozás történetét és egy fényképet elküldened a [email protected] e-mail címre NAGY TALÁLKOZÁS tárggyal, és mi garantáljuk neked, hogy megjelentetjük írásodat.

Sőt, itt még nincs vége: ha szerencsés vagy, a Zene.hu CD-kkel is megjutalmaz vállalkozó kedvedért cserébe. Ehhez annyi kell, hogy a te történeted olvassák el a legtöbben. Ne habozz hát, jelenj meg a Zene.hu virtuális hasábjain!
zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.