Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Nagy sikert aratott a 4S Street legújabb dala

Az erdélyi zenekar ,,Állj meg“ című dala két nap alatt több, mint tízezer megtekintésre tett szert, ami egyedi a zenekar történetében. A csupán két éves erdélyi formáció 2019-ben adta ki a legelső nagylemezét ,,Fellegvár“ címmel de úgy néz ki, hogy ebben az évben is új dalokra számíthat a közönség.
A hosszú téli estéinket általában dalok írásával töltöttük és készültünk az idei koncertszezonra. Mivel az utóbbi minden bizonnyal még egy ideig várat magára, az elkészült dalokat mindenképpen a közönség elé szerettük volna tárni. Valamikor február közepén stúdióba vonultunk és felvettünk néhány dalt, amit tavaszi megjelenésre terveztünk. Akkor még nem is sejtettük, hogy milyen nehézségek állnak előttünk, fel sem merült senkiben, hogy egyik napról a másikra ilyen helyzetbe találhatjuk magunkat. Szerencsésen alakult, hogy ezek a felvételek elkészültek, ugyanis ebben az időszakban stúdiómunkák lebonyolítása is lehetetlen lenne.

Ez a dal tulajdonképpen első pillanattól kezdve bevéste magát a lelkünkbe, rögtön tudtuk, hogy érdemes vele foglalkozni. Valahogy mindenki megtalálta benne a helyét és első perctől kezdve magunkénak éreztük. Ennek köszönhetően a hangszerelés, stúdiómunka, és a klipforgatás is jó hangulatban telt, talán ez is lehet a titka annak, hogy rövid időn belül ekkora népszerűségre tett szert.


A zenekar tagjai ígérik, hogy lehetőségeikhez mérten igyekeznek folyamatosan fenntartani a kapcsolatot a közönségükkel sőt, további dalok megjelenésének lehetőségét sem zárják ki.

A dal YouTube linkje: https://www.youtube.com/watch?v=YO5dTso39jQ

Facebook: https://www.facebook.com/negyesstreet/

Instagram: https://www.instagram.com/4sstreet/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.