Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Nagy Feró régen érezte magát ennyire rosszul

Néhány nappal ezelőtt kórházban látták az X-Faktor mentorát, ami után felröppent a hír, infarktus gyanújával került az egészségügyi intézménybe. Feró ezt azonban cáfolja. Arra hivatkozik, hogy makacs influenza döntötte le a lábáról, ezért kereste fel kardiológus barátját.

Úgy tudom, te lepődtél meg a legjobban, amikor azt olvastad, hogy infarktussal szállítottak kórházba.

Valóban az újságból értesültem erről a hírről. Senki nem hívott fel, nem tudom, honnan vették ezt a dolgot. Valójában influenzás lettem. Általában nem vagyok beteges, de ez a vírus most nagyon ledöntött a lábamról. Minden izmom fájt, a gyomrom sem volt rendben. Mivel egyik barátom orvos, így őt hívtam fel, hogy nézzen meg. Az igaz, hogy a kardiológián jártam, de csak azért, mert ő ott dolgozik. Megvizsgált és megállapította, hogy makacs influenzám van, amit antibiotikum nélkül nem lehet kiheverni. Most vagyok túl a hét napos kúrán és most már jobban érzem magam. Pár napja azonban még elég rosszul voltam.

Nem lehet, hogy az utóbbi időben túlhajtottad magad, ezért döntött le a lábadról a betegség?

Elképzelhető. Persze leszögezem, hogy az X-Faktoros munka nem esett terhemre, nagyon jól éreztem magam. Az persze igaz, hogy mellette koncerteztem is és így a kettő tényleg sok volt. Ráadásul 27-én már lázasan léptem fel egy helyen. Végig attól féltem, hogy esetleg leesek a színpadról annyira rosszul voltam. De szerencsére azt is túléltem. Pihenni az utóbbi napokban sem volt lehetőségem. Készültem a tegnap esti nagy koncertemre. Ráadásul az egész család beteg, vagy tőlem kapták el az influenzát, vagy én tőlük.

Legalább anyagilag megérte a sok munka? Az emberek jelentős része úgy gondolja, hogy az X-Faktorból milliomos lettél.

Természetesen ez nem így van, bár nagyon szeretnék milliomos lenni. Azt azonban el kell ismernem, hogy biztonságosabb lett az anyagi helyzetem. Az X-Faktoros jövedelmemre úgy kell tekinteni, hogy az hét havi munkabérem. Közben más munkákat nem tudtam elvállalni, amit persze ez a bevétel pótolt. De ezt a műsort persze nem a pénzért csináltam, hanem azért, mert nagyon szerettem. Ez a csapat a családommá vált.

Beszéltetek már a folytatásról az RTL Klubbal? A következő szériában lecserélhetnek titeket?

Nem tudok ebben a tekintetben semmiről beszámolni, ugyanis még nem volt szó a folytatásról. Azt tudom, hogy elégedettek velünk. A műsor végén megköszönték a munkánkat és volt egy nagy buli. Nyerő csapat voltunk, az ilyet pedig nem szokás lecserélni. Persze bármi megtörténhet. Ha esetleg már nem tartanak igényt a továbbiakban a munkánkra, én azt is elfogadom majd. Amennyiben valóban búcsúznunk kell az X-Faktortól, akkor többet foglalkozom a zenekarommal.

A következő időszakban többet tudsz törődni az egészségeddel. Lesz időd pihenni?

Ezt tervezem. A hónap közepén síelni megyünk, amit már nagyon várok.

Több művésztől is búcsút kellett vennünk az utóbbi időben, akik bizony kortársaid voltak, vagy nem sokkal voltak idősebbek nálad. Te hogyan viszonyulsz az öregséghez, esetleg az elmúláshoz?

Nem félek a haláltól. Az már sokkal jobban megrémít, hogy kiderülhet, valamiféle gyógyíthatatlan betegségem van. Nem tudom, hogyan lehet úgy élni, hogy az ember tudja, mennyi van még hátra. Persze nem tervezem, hogy mostanában meghalok, remélem van még jó pár évem hátra.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.