Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Nagy Feró elárulta, mitől kezdett őszülni

A siroki motoros fesztiválnak nagyon sokat köszönhetek. Úgy hívtak el, hogy a kertben kapálgattam, és hiába mentegetőztem, hogy jelenleg zenekarom sincs – mondta az énekes.

Az igazi motorosokhoz képest én komolytalan vagyok, mert nagyon kevés időm jut rá – vallotta be Nagy Feró az m1 Ma reggel című műsorában.

Debrecen, 2011. október 24. Nagy Feró énekel Debrecenben a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferenciaközpontban, ahol a Beatrice együttessel közösen mutatták be Vidámság és Rock

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

“A siroki motoros fesztiválnak nagyon sokat köszönhetek. Úgy hívtak el, hogy a kertben kapálgattam, és hiába mentegetőztem, hogy jelenleg zenekarom sincs. Akkor kezdtem el őszülni, amikor egy nagyon lassú motorral megérkeztünk oda. Mégis olyan hihetetlen jó buli lett, én sokat köszönhetek, nemcsak Siroknak, hanem általában a motoros fesztiváloknak” – ismerte el az énekes.

Farkas Gábor, a siroki nemzetközi motoros találkozó szervezője a műsorban arról beszélt, hogy a rockzenét szerető motorosok többnyire chopperrel járnak, míg a cross- és speedmotorokkal járók extrémebb zenéket kedvelnek.

Sirok arról híres, hogy mindenkit szeretettel várunk, és a motorospaletta minden részéről érkeznek oda. A crossosok különösen szeretik ezt a rendezvényt, hiszen Magyarországon csak itt van motoros hegymászóverseny. Minden esély megvan rá, hogy ebből később egy hivatalos futam lesz – mondta a szervező.

Sokféle zenekar lép fel és sokféle korosztály látogat ki, de leginkább a fiatalokat próbáljuk előtérbe helyezni – fűzte hozzá Vass Sándor, a Strydogs Motors Klub szervezője. Fellép például a Rózsaszín Pitbull, a Beatrice, a Rómeó Vérzik és a Mobilmánia.

A résztvevők egy része sátorban alszik, aki pedig a közelben lakik, az éjszakára hazamegy, emellett vannak, akik a panziókat részesítik előnyben. “Soha nem szabadult még el a pokol, ha kialakul egy probléma, a józan többség megoldja” – szögezte le Farkas Gábor.

hirado.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.