Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Nagy ajándék a tinilányoknak – enged a csábításnak az új magyar csapat

Először találkoznak hivatalosan, szervezett keretek között a BNF tagjai lelkes híveikkel. A Fészek Klub-beli bulin a formáció rajongói nemcsak láthatják kedvenceiket, hanem közelebbi kapcsolatba is kerülhetnek velük.
Igazi sikersztorivá kezd válni a BNF zenekar története. A három fiatal srác (Bat, Nick és Frank) közös formációja alig másfél hónappal ezelőtt indult, a fiúk azóta a honi könnyűzene sztárjai közé kerültek.
A népszerűségi rátájuk is folyamatosan ível felfelé. Klipjük állandó szereplője a zenecsatornák kínálatának, a fiúk láttán fiatalok – főleg lányok- tucatjai olvadoznak. A közönségtalálkozót is ők, azaz a rajongók követelték ki. Az együttes honlapján és más fórumokon is sokan jelezték: szeretnék látni a BNF-et közvetlen formában.
– Nagyon örülünk annak, hogy ennyire szeretnének velünk találkozni a barátaink. Imádjuk a közönségünket, és szeretnénk tudni, hogy kik azok a lányok, akiktől kapjuk a leveleket és a fórum hozzászólásokat – mondták izgatottan a fiúk.
– Egyet megígérhetünk: nagyon jó hangulatú találkozó lesz, ahol bármi előfordulhat – tették hozzá sejtelmesen a srácok.
A közönségtalálkozót a budapesti Fészek klubban (1073 Budapest, Kertész utca 36.) rendezik február 13-án, délután öt órai kezdettel. Az eseményre a belépés díjtalan.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.