Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Latest Posts

Nagy Adri fitnesz és egészség nagykövet lett!

Adri Fitbalance 2012 őszNagy Adri a mozgás és az egészséges életmód elkötelezett híve már hosszú évek óta. A napokban nagy öröm érte, mikor felkérték Magyarország vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos fesztiváljának, a Fitbalance háziasszonyának. Adri már gőzerővel készül a nagy feladatra.

A Fitbalance 2006 óta évről-évre növekvő sikerrel és látogatótáborral, hagyományosan  évente kétszer kerül megrendezésre, melyen már több mint 10.000 ember mozgott együtt. A rendezvény, ahogy minden ősszel, most is Buda szívében, különleges környezetben, a Millenáris Parkban kerül megrendezésre 2012.október 7.-én, ahová most is több ezer látogatót várnak a szervezők.. 

Az idei Fitbalance Millenárison is találkozhatnak majd a sportszeretők hazai sztárokkal, hiszen a „Sztárok az egészségért” program keretén belül ellátogatnak majd a rendezvényre Magyarország legismertebb hírességei is. 

Az rendezvény házigazdája, Nagy Adri is már alig várja, hogy több ezer emberrel együtt mozoghasson kedvenc edzésformáira.

„Nagyon várom már október 7-ét, hiszen én eddig is minden évben ellátogattam a Fitbalance-ra. Imádom, hogy rengeteg ember együtt sportol és mindenki támogatja a másikat. Itt nem számít, hogy valaki fiatal vagy idősebb, edzettebb vagy épp most kezdi a sportolást, hiszen a rendezvényen mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző sportot és biztosan kap hozzá segítséget is. Az egészséges életmód kedvelői számára is rengeteg új és hasznos információt és praktikát ad a Fitbalance. Már több új sportágat is kinéztem magamnak, így biztosan felfedezhető leszek egy-egy órán a tömegben. Aznap még egy hatalmas meglepetéssel is készülők, de hogy ez mi, még egy kicsit maradjon titokban ” mesélte sejtelmesen Adri. 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.